Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En fazla Y.Fofana olursa olur.

Transfer döneminin sonunda kulüpler planı üzerine kurduğu oyuncuyu salmaz.

Fofana
Rios
Deniz Gül
Conrad Harder

Kulüpleri tarafından gönderilmek isteniyor o yüzden adı geçiyor zaten.

Ya da değeri 5 olan adama gidip 25 verirsin şu Sion’da ki çocuk gibi. Gerçi Deniz de benzer o da maksimum 7.5-8 arası eder.

Bu açıdan Yusuf Akçiçek ve yazdığım isimler dışında alınırsa isim sürpriz olur.

Orda fazlalık olan Singo şuanda. Şu Sallai haterliğini anlamış değilim.

2 kotanın sağ beke harcanması noktasında +rep

30 a direk çıkarım Singo dan da yedek kaldığı müddetçe zor. Oynayınca da sakatlanıyor o herif. Problem abi

Ha Sallai ye 25 30 teklif varsa onu da gönderirim açıkçası genç oyuncu değil artık.
Dümdüz adan sağ bek oynadığı herhangi bir maç kırmızı kart görmeme ihtimali yok gibi geliyor bana.

Açıkçası keşke Can Uzun olsa diyorum şu aşamada.

Oyuncunun Fenerbahçe’ye gitmesini asla istemem. Batrakov bizim seviyede en çıkacak.

Alacağımız forvet büyük ihtimalle kötü olacak. Osimhen’e bi şey olursa Allah korusun lig biter bizim için.

O yüzden oraya Can gibi gole yakın bir oyuncu alınsa false 9 oynayabilecek İliç gibi bizim için iyi olur. Yokluğunda Barış’ı öne salarsın arkasına Can, gerekirse Batrakov 8 de oynar. Ki daha iyi oynar gibi geldi bana kısa süreli performansına bakarsak bizde oynadığı maçta ki.

Yunus da kanat rotasyonunda yer alır yeniden.

Açıkçası keşke Can Uzun olsa diyorum şu aşamada.

Oyuncunun Fenerbahçe’ye gitmesini asla istemem. Batrakov bizim seviyede en çıkacak.

Alacağımız forvet büyük ihtimalle kötü olacak. Osimhen’e bi şey olursa Allah korusun lig biter bizim için.

O yüzden oraya Can gibi gole yakın bir oyuncu alınsa false 9 oynayabilecek İliç gibi bizim için iyi olur. Yokluğunda Barış’ı öne salarsın arkasına Can, gerekirse Batrakov 8 de oynar. Ki daha iyi oynar gibi geldi bana kısa süreli performansına bakarsak bizde oynadığı maçta ki.

Yunus da kanat rotasyonunda yer alır yeniden.
Can fenere gitmez gidecek olsa bile Frankfurt tok satıcı serbest kalma bedeli 55-60 m euro alır.

Son 4 senede baya satış yaptılar o konuda rahatlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt