Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enciso işi beni çok üzdü btw

Allrounder çok iyi genç bir topçumuz olabilirmiş alsak.
Çok istedim olmadigi ağabey

Screenshot_2026-08-15-14-48-04-857_com.sec.android.app.sbrowser-edit.webp

Screenshot_2026-08-30-21-19-01-425_com.sec.android.app.sbrowser-edit.webp

Ben ansızın sürpriz bir Barış satışı bekliyorum. Hem şu Bokelli hem Deniz’i alsak iyi olur aslında.

Ben bizim özellikle solak sol stoper aramamızı tam anlamıyorum... Lemina var diye mi bu solak stoper odağı??

Bence iki tarafta oynayabilen tekniği iyi bir sağlak stoper daha mantıklı 3. stoper yedeği olarak... Bırakın Lemina da 4. stoper alternatifi olsun, normalde orta sahada kullanalım... Hele orta sahaya birini almıyorsak zaten öyle olması lazım...

Şimdi Yusuf'u alınca Sanchez sakat olsa Yusuf-Apo ikilisi ile çıkacak halimiz yok herhalde??

Not: Bu arada cidden neden solda oynayabilen sağlak stoperler hep vardı ve iki sağlak stoper oynayabiliyor da, neden iki solak stoper hemen hemen hiç beraber oynayamıyor orasını ben de henüz pek çözebilmiş değilim...

Şurda iki sörf koymaları da tuhaf. Acaba Asya’dan gelecek birine mi işaret

Gedson kabızı bize bir şey katamaz. Tempolu yaratıcı serbest 8 numaramız var onun arkasına agresif fizikli garanti oynayan biraz atletik 6 no almalıyız Melo gibi. Onun profiline yakın topçu Rios

Benfica Rios tan tam verim alamadı çünkü ön hatları bizim kadar yüksek profilli yetenekli değil. Orta sahadan da ofansif katkı alması lazım Benficanın Rios orada bu nedenle sınıfta kaldı.

Bizim gibi tempolu fiizkli orta sahalara karşı zorlanan takımda 6 no bölgesini zor savunan takımda Rios iş yapabilir

Ama pahalı gibi kiralık ve opsiyon olursa çok iyi olur

Not: Bu arada cidden neden solda oynayabilen sağlak stoperler hep vardı ve iki sağlak stoper oynayabiliyor da, neden iki solak stoper hemen hemen hiç beraber oynayamıyor orasını ben de henüz pek çözebilmiş değilim...

solaklar nadir olduğu için aslında. iki sağlak stoper yan yana oynarken göz alıştığı için kimse yadırgamıyor ama iki solak stoper yan yana oynasa göze çok ters geldiği için yadırganır. psikolojik bir şey tamamen.

Okan hocanın eline verilen kadro herhalde en son 2000 Galatasarayında vardı.

Tabii o kadro merkezi vs daha iyi denilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt