Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.363
- 110.361
- 4.878
Çok istedim olmadigi ağabeyEnciso işi beni çok üzdü btw
Allrounder çok iyi genç bir topçumuz olabilirmiş alsak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok istedim olmadigi ağabeyEnciso işi beni çok üzdü btw
Allrounder çok iyi genç bir topçumuz olabilirmiş alsak.
Barış giderse Can gelir gibi geliyorBen ansızın sürpriz bir Barış satışı bekliyorum. Hem şu Bokelli hem Deniz’i alsak iyi olur aslında.
Sen herkesi istemişsin gibi.
Hangi seviye ? Kaan, Ilkay, Lesley, Sara, Nhaga..Gedson'u anca u23e uyarsa alırdım artık o seviyenin baya üzerindeyiz kontenjan harcamaya değecek bir adam değil
Aha siyah ekranHemen sane ile takas
maaşını biz öderiz kiralama ücreti de almayacağız desek Yüksel cimrisi balıklama atlar.Nhaga’ya şans vermiyoruz madem oynama garantili kirala böylece 2 U23 hakkın olsun. Birine git Danois’i ikna et diğerine Beloti’yi ikna et stopere de yerli çek bitir işi
Sağ bekse kesin alırızGedson mu kaldı ya adamı sağ bek yapmışlar zaten
Not: Bu arada cidden neden solda oynayabilen sağlak stoperler hep vardı ve iki sağlak stoper oynayabiliyor da, neden iki solak stoper hemen hemen hiç beraber oynayamıyor orasını ben de henüz pek çözebilmiş değilim...
Yunus, Batrakov, Enciso, Can, vs, ön alan planlamamız fazla mı cüsseli olur! Sanki…
Yedek forvet yokOkan hocanın eline verilen kadro herhalde en son 2000 Galatasarayında vardı.
Tabii o kadro merkezi vs daha iyi denilebilir
Okan hocanın eline verilen kadro herhalde en son 2000 Galatasarayında vardı.
Tabii o kadro merkezi vs daha iyi denilebilir