Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gunun sonunda 2 tane U23 kontenjani yetersiz gorulen veya hocanin aktif planda kullanmayacagi oyuncularla doldu. Nhaga'nin sure alacagini dusunen var mi? Ben hic sanmiyorum.

Suraya bir U23 bek cekmek cok mu zordu yani?

Yarin Nhaga kiralansa hem sasiracagiz, hem de olacagi buydu diyecegiz mesela. Rastgele..

1000030182.gif

Kahvekonyak'ın yazdığına göre Camavinga gelirse Avrupa'da transfer dönemi kapandıktan sonra gelirmiş. ŞL kadrolarının verildiği gün kapanıyorlar demek ki lig için alıyoruz Camavinga'yı hayırlı olsun. Lemina'yı dinlendirir.

Geriden geliyorum belki konuşulmuştur da... 5 büyük ligde 31 ağustos akşamı veya 1 eylül akşamı kapanıyor transfer. UEFA listesi 2 Eylül'de akşamı veriliyor... Olacağından değil de arada 24 saat hala UEFA'ya bildireceğin vakit oluyor Avrupa'da büyük liglerde transfer kapandıktan sonra... :)

24 saatte öyle majör bir anlaşma ne kadar yapılabilir bilmem tabi :)

Muhabirler bu "uçuş planlaması" lafını nereden öğrendi ya. Ne güzel oyuncu x saatte İstanbul'da olacak deyip geçiyorlardı şimdi laf olsun diye hepsi uçuş planlatıyor.

Geriden geliyorum belki konuşulmuştur da... 5 büyük ligde 31 ağustos akşamı veya 1 eylül akşamı kapanıyor transfer. UEFA listesi 2 Eylül'de akşamı veriliyor... Olacağından değil de arada 24 saat hala UEFA'ya bildireceğin vakit oluyor Avrupa'da büyük liglerde transfer kapandıktan sonra... :)

24 saatte öyle majör bir anlaşma ne kadar yapılabilir bilmem tabi :)
Konuşuldu doktor, Ben transfermarkt'ta görmüştüm ama İngiltere ve İspanya ile ŞL arasında 24 saat varmış o güne anlaşıp hemen yazdırırsak oynayabilir yani. Kahvekoyan'a karşı mahcup olduk.

Uzun boylu kafa toplarına hakim bir profil lazımdı sıkışan maçlarda hava topundan gol bulmamız ya da karambol yaratmamız gerekirken hiçbir şey yapamıyorduk. Leao, Barış bunlarda yeri gelir forvete atabilirsin.

Bize aciliyeti olan yer orta saha oraya nokta atışı yaptık yaptık yapmadık pişman oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt