- 16 Haziran 2010
- 207.523
- 161.014
- 6.838
Fikrim yokKimi bekliyon tahmin et
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fikrim yokKimi bekliyon tahmin et
Hayır Avrupa ligindeBu benfika şampiyonlar Ligi'nde var mi
Fikrim yok
Hayır Avrupa liginde
Kahvekonyak'ın yazdığına göre Camavinga gelirse Avrupa'da transfer dönemi kapandıktan sonra gelirmiş. ŞL kadrolarının verildiği gün kapanıyorlar demek ki lig için alıyoruz Camavinga'yı hayırlı olsun. Lemina'yı dinlendirir.
Konuşuldu doktor, Ben transfermarkt'ta görmüştüm ama İngiltere ve İspanya ile ŞL arasında 24 saat varmış o güne anlaşıp hemen yazdırırsak oynayabilir yani. Kahvekoyan'a karşı mahcup olduk.Geriden geliyorum belki konuşulmuştur da... 5 büyük ligde 31 ağustos akşamı veya 1 eylül akşamı kapanıyor transfer. UEFA listesi 2 Eylül'de akşamı veriliyor... Olacağından değil de arada 24 saat hala UEFA'ya bildireceğin vakit oluyor Avrupa'da büyük liglerde transfer kapandıktan sonra...
24 saatte öyle majör bir anlaşma ne kadar yapılabilir bilmem tabi![]()
Mavi tık geldiğinden beri çeşit çeşit şey öğrendilerMuhabirler bu "uçuş planlaması" lafını nereden öğrendi ya. Ne güzel oyuncu x saatte İstanbul'da olacak deyip geçiyorlardı şimdi laf olsun diye hepsi uçuş planlatıyor.
Muhabirler bu "uçuş planlaması" lafını nereden öğrendi ya. Ne güzel oyuncu x saatte İstanbul'da olacak deyip geçiyorlardı şimdi laf olsun diye hepsi uçuş planlatıyor.