Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper oynarken top Singo'ya geldiği zaman gözlerimi kapatıyorum. O kadar topla alakasız yalnız inanılmaz bir seviye atletizmi var ,yani adamın oynayacağı tek yer sagbek bunu kabul edelim. Aslında Premier Lig takımları çoktan talip olmalıydı sanırım maaş yüksek geliyor. Daha önce de yazdım Tarihimizin tartışmasız en ahmak transferi Singo'dur.

Bu Yusuf Akçiçek işinde bir hainlik olabilir. O Mirsad Türkcan denen herif azılı bir Gs düşmanıdır. Son dakikaya kadar Gs'ı bekletip son anda cayabilir. Planı buna göre yapmamak lazım. Ya zaten şu heriflere bulaşan oyunculara gitmeyelim hiç ya.

Göztepe yanlış hatırlamıyorsam 9 civarı istiyordu arada çok fark yok 7-8 civarına biter gibi duruyor.

Bu Yusuf Akçiçek işinde bir hainlik olabilir. O Mirsad Türkcan denen herif azılı bir Gs düşmanıdır. Son dakikaya kadar Gs'ı bekletip son anda cayabilir. Planı buna göre yapmamak lazım. Ya zaten şu heriflere bulaşan oyunculara gitmeyelim hiç ya.
Menajer değil de Al-Hilal’den çekiniyorum ben süre kısıtlı yedek planımız olmak zorunda

Orada iş farklı gibi yalı çocuğu, Aziz ikisine yaklaşımı farklı olabilir belki orada mimlenmiştir.

Kontenjan yok diye bir bahane olmaz; iki tane yabancı sag bek mi daha çok ihtiyac, yoksa Osimhen olmadiginda idare edecek tecrübeli bir santrafor mu ?
Teklif yok adamlara salla göndersen singonun akıbeti belli değil 30 milyon verdiğimiz adamı desin edelim gönderelim mi yapıcak bişey yok işte 15-20 ye verirsen gider Singo

Orta saha alamayacaklar gibi

Yedek oyuncuya para vermem diyen herif gidip gol atamayan yedek forvete 11 milyon verdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt