Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.532
- 10.896
- 2.223
Mesela Psg maçı Davinson cezalı
Abdülkerim-Lemina sizin içinize siniyor mu
BEnim komple psg maçı içime sinmiyor. Adamlar bayerne 5 atıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesela Psg maçı Davinson cezalı
Abdülkerim-Lemina sizin içinize siniyor mu
Juvedeki ?David > Atletico Madrid
Jonathan DavidJuvedeki ?
Menajer değil de Al-Hilal’den çekiniyorum ben süre kısıtlı yedek planımız olmak zorundaBu Yusuf Akçiçek işinde bir hainlik olabilir. O Mirsad Türkcan denen herif azılı bir Gs düşmanıdır. Son dakikaya kadar Gs'ı bekletip son anda cayabilir. Planı buna göre yapmamak lazım. Ya zaten şu heriflere bulaşan oyunculara gitmeyelim hiç ya.
europeanleagues.com
Göztepe yanlış hatırlamıyorsam 9 civarı istiyordu arada çok fark yok 7-8 civarına biter gibi duruyor.
Orada iş farklı gibi yalı çocuğu, Aziz ikisine yaklaşımı farklı olabilir belki orada mimlenmiştir.Bu Yusuf Akçiçek işinde bir hainlik olabilir. O Mirsad Türkcan denen herif azılı bir Gs düşmanıdır. Son dakikaya kadar Gs'ı bekletip son anda cayabilir. Planı buna göre yapmamak lazım. Ya zaten şu heriflere bulaşan oyunculara gitmeyelim hiç ya.
Göztepe yanlış hatırlamıyorsam 9 civarı istiyordu arada çok fark yok 7-8 civarına biter gibi duruyor.
Teklif yok adamlara salla göndersen singonun akıbeti belli değil 30 milyon verdiğimiz adamı desin edelim gönderelim mi yapıcak bişey yok işte 15-20 ye verirsen gider SingoKontenjan yok diye bir bahane olmaz; iki tane yabancı sag bek mi daha çok ihtiyac, yoksa Osimhen olmadiginda idare edecek tecrübeli bir santrafor mu ?
CL 2gün 11 saat...Ingiltere: 1 gun 15 saat
Ispanya: 1 gun 14 saat
Italya: 1 gun 11 saat
Fransa: 1 gun 11 saat
Almanya: 1 gun 11 saat