Ferhat Ayhan
Kırmızı Üye
- 2 Haziran 2015
- 1.765
- 779
- 983
Torrik kiralık olayı yalandır umarım gidecekse zorunlu veya bonservisle gitsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet o yuzden Avrupa'da yarin deadline day sayildigi icin yarin hersey netlesir.CL 2gün 11 saat...
Sanmakla sey ayri, taraftar beklentisi farklida morutan takimi koordine etmedi acikcasi hic oyle.Yanlis bilgi..İlk oynadigi kasimpasa macinda yeni messi sandi herkes inanilmaz oynamisti 2-2 biten mac
Şu anda Nhaga çok net bir şekilde planlama fazlası bir oyuncu haline geldi. İyidir kötüdür demiyorum. Lesley transferi ile birlikte kendisinin süre bulması imkansız hale geldi. Lesley'i daha yeni kiraladık, geri gönderemeyeceğimize göre? Nhaga'yı bir yere kiralamalıyız.Menajer değil de Al-Hilal’den çekiniyorum ben süre kısıtlı yedek planımız olmak zorunda
2-3Cl bildirimi 1 i 2 sine baglayan gecemi 2 yi 3 e baglayan gecemi bitiyo
Galiba 02 Eylül 01:00'e kadar yani bizde 23 saat daha açık kalıyorCl bildirimi 1 i 2 sine baglayan gecemi 2 yi 3 e baglayan gecemi bitiyo
bizde belli olmaz, gider 2.9 saat 20 de bile adam aliriz cl icinEvet o yuzden Avrupa'da yarin deadline day sayildigi icin yarin hersey netlesir.
Anca curuk elmayi alirsin kimse sana oyuncu moyuncu vermez onlar yerine oyuncu alamadiktan sonra.bizde belli olmaz, gider 2.9 saat 20 de bile adam aliriz cl icin
İlkay'a kimse itiraz etmezdi alındığında ben de istemiştim yalan yok olmadı tutmadı her transfer tutacak diye de şart yok ama çabuk aksiyon alınmalıydı.İlkay Gündoğan, Lesley Ugocuku.
Aslında orta saha problemimiz olmayabilirdi. Ancak boş yere alınmış 2 oyuncu kadroyu işgal ediyor. Yazık günah.
Göztepe yanlış hatırlamıyorsam 9 civarı istiyordu arada çok fark yok 7-8 civarına biter gibi duruyor.