Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torrik kiralık olayı yalandır umarım gidecekse zorunlu veya bonservisle gitsin

Yanlis bilgi..İlk oynadigi kasimpasa macinda yeni messi sandi herkes inanilmaz oynamisti 2-2 biten mac
Sanmakla sey ayri, taraftar beklentisi farklida morutan takimi koordine etmedi acikcasi hic oyle.

Baya tutsun istedigim cocuktu ayri konu. Tutmamasina uzuldugum transferlerden biriydi. Kotulemek icin demedim zaten ama ayni ozellikte adam degil gibi.

Millet karsilastirma yaparken yanlis karsilastirma yapiyor bana gore.

Menajer değil de Al-Hilal’den çekiniyorum ben süre kısıtlı yedek planımız olmak zorunda
Şu anda Nhaga çok net bir şekilde planlama fazlası bir oyuncu haline geldi. İyidir kötüdür demiyorum. Lesley transferi ile birlikte kendisinin süre bulması imkansız hale geldi. Lesley'i daha yeni kiraladık, geri gönderemeyeceğimize göre? Nhaga'yı bir yere kiralamalıyız.

Hal böyle olunca, 2 tane u23 hakkımız açılıyor.

Git 2 tane u23 esas mevkii stoper olan adam al değil mi? En azından bir tane al ya da.

Arda Okan tempolu adam ama açık oynatmıyor Stailov hiç Göztepe'yi.

Geçiş yiyen takımda sıkıntı çıkartabilir. Ha Sallai de sanki çok savunmacı da o ayrı.

Şu an Sallai gidip orta saha ya da forvete çok ciddi katkı verecek başka birine ihtiyacımız var.

U23 Forvet
Yıldız Orta Saha

veya

Yıldız Forvet
U23 Orta Saha

+
Yusuf Akçiçek
Arda Okan Kurtulan

iş görebilir.

Bizde yine 3 giden 4 gelen olacak gibi

Sallai/Singo - Arda Okan
Torreira - Orta Saha
Yusuf
u23

Süre çok kısıtlı eğer böyle bir operasyona giriyorsak bugün yapılmalı son güne kalmamalı.

Os için çok güzel fırsatlar vardı.Eger samp olamazsak yada os yüzünden clde saçma işler yaparsak torr ve sarayi valla hiçbir zaman affetmeyeceğim ve oosterwolde,mert hakan klasmaninda olacaklar benim için

İlkay Gündoğan, Lesley Ugocuku.
Aslında orta saha problemimiz olmayabilirdi. Ancak boş yere alınmış 2 oyuncu kadroyu işgal ediyor. Yazık günah.
İlkay'a kimse itiraz etmezdi alındığında ben de istemiştim yalan yok olmadı tutmadı her transfer tutacak diye de şart yok ama çabuk aksiyon alınmalıydı.

Sallai'yi feda edecekler bence orta saha için umarım iyi biri denk gelmiştir orta sahaya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt