- 16 Haziran 2010
- 207.483
- 160.964
- 6.838
Bilgi icin tsk Umutum ama almayacagiz Arda'yi.Arda Okan için şöyle bir bilgi daha vereyim aynı zamanda forvette oynayabiliyor.
Sağ bek, sağ kanat, forvet.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilgi icin tsk Umutum ama almayacagiz Arda'yi.Arda Okan için şöyle bir bilgi daha vereyim aynı zamanda forvette oynayabiliyor.
Rios oyle ahim sahim topcu olmadigini Benfica'da gosterdi, 20 milyona kadar verilir yinede eger degisim isterlerse ama haberlerde gecen 30 milyon euro tam yagli kazik.
Benficada da iyiydi de tabii öyle yani top class adam değil.Bizde en top noktasında oynar ama tam bizlik oyuncu.Benfica hocası palhinha filan alıp sistem degistirmese vermezlerdi de zaten, şimdi işte yedek kalmasın satalım para alalım peşindeler.Opsiyonlu da veriyorlar.Her türlü lemina hariç bizdeki oslerden iyi oyuncuRios oyle ahim sahim topcu olmadigini Benfica'da gosterdi, 20 milyona kadar verilir yinede eger degisim isterlerse ama haberlerde gecen 30 milyon euro tam yagli kazik.
Hap bir bilgi gerçekten. Bugün bu bilgi sayesinde hayatımda hiç olmadığım kadar olgunlaştım.Arda Okan için şöyle bir bilgi daha vereyim aynı zamanda forvette oynayabiliyor.
Adminim bence alacağızBilgi icin tsk Umutum ama almayacagiz Arda'yi.
Barça ve PSG maçlarında hali hazırda zaten 18 gol falan yiyeceğiz zaten İskender abi.Sallai-arda okan ile clye çıkarsak barca-psg maçlarında 22 gol filan yeriz veli abi
Son güne bırakırlar ki götümüzden göt çıksın.Bizde yine 3 giden 4 gelen olacak gibi
Sallai/Singo - Arda Okan
Torreira - Orta Saha
Yusuf
u23
Süre çok kısıtlı eğer böyle bir operasyona giriyorsak bugün yapılmalı son güne kalmamalı.
Göztepe en son 8-10 civarı istiyordu kendisine sanırım. Sallai yada Singo bir yere gitmeden bu işin olacağını pek sanmam onlar bir yere gidiyorsa şimdiye haberi düşerdi sanırım.ARDA OKAANNNNN
Singo oynarsa 12yi geçmez gibi abiBarça ve PSG maçlarında hali hazırda zaten 18 gol falan yiyeceğiz zaten İskender abi.![]()