Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baydı şu haberler, her hafta yenisini veriyorlar medyaya
Valla ilk 11 oyuncum 2 gün kala takımdan gitmeye çalışıyosa paşa paşa bonservisini getirecek.. & yerine adam almamı bekleyecek, yeterince hayır yaptık bu transfer dönemi

Yerine kalite adam gelecekse Lemina yerine Torreira gitsin isterim ben de

Torriki seviyorum, bazi seylerine gicik olsamda saha icinde.

Ama 31 agustos icin garipsedigim bir pozisyon bu. Tum yaz neden gundem olmadida simdi...

Bu gerceklesirse pape sarri kacirmis olacagiz. Ne anladim ben o degisimden (hadi istemiyor etmiyor baska detay, torreira gidebilir diye hesap etmedi kimse).

Sevmiyorum bu haberleri o yuzden.

TR'den yetişmeye her türlü sayılacak Kaan Ayhan yerine yazılabilir en azından.

Ama alt yapıya bilmiyorum bende merak ediyorum.
17+4+4 Avrupa kupaları kadro yapısı.

TR den yetişme kontenjanımız dolu zaten 4 tane apo Eren Barış ve Uğurcan. Altyapı kontenjanına giremiyor Yunus jankat ada ve Berat girer oraya. Avrupa kupalarında her türlü yabancı kontenjanından (TSL kontenjanından göçmen kontenjanına denk geliyor) yiyecek yusuf. Zaten 10+4 yabancı kontenjanını dolduracağız geriye 3 spot kalıyor

Bu 3 spot için Kaan, İlkay,Günay, Can Armando Güner, Eyüp Aydın ve Arda Ünyay ile kapışır

3 kaleci zaruri olduğu için Günay da yazılır

Geriye 2 kaldı bunlardan biri Yusuf olur diğeri bana göre ya İlkay olur ya da Arda Ünyay

Eyüp Kaan Armando ve Arda Türkiye kupası ve ligde oynar anca

Heilton da gitti Göztepeden. Stoperde ihtiyaçları var.
Nelsson+Günay+3 milyon yapalım paketi :ROFLMAO::ROFLMAO:

O da atletizm ile alakalı. Üst düzey maçlarda, rakibin de hücum ettiği, dolayısıyla alan bulduğu maçlarda haldır haldır top taşıyabiliyor. Ancak kapalı bir savunmaya karşı, ancak sıradan bir oyuncudan alacağımız seviyede bir katkı alabiliyoruz. Bir de bonus olarak, 3 maç üst üste o eforlu sağ bek oyununu oynadığında, 2 ay sakatlanıyor adam. Dünya kupasında olduğu gibi.

Bu arada Sallai'yi de çok beğenmiyorum ben ama ligde Anadolu maçlarında her türlü kendisini tercih ederim. Süperstar rakip kanatların fizik ve hız ile savunulması gereken maçlarda yani CL ve derbilerde ise Singo'yu.
o sakatlanma için artık o riski almamız lazım bu şekilde olmaz da aslında zaten sağ bekten almamız gereken katkı da aynı boey gibi tüm alanı git gelli savunması ki singo da o profil zaten.Sallai'nin tek artısı belki pas kalitesidir onun dışında içeri çevirme vs o işleri yine singo daha iyi yapıyordur yani.Sallai'nin de katkısı olmuyor pek çünkü o konuda , ya dağlara taşlara orta kesiyor yada hep aynı şutu atıp karavana vuruyor yani.Ben iki türlü de her zaman sağlıklı olduğu şekilde singoyu tercih ederim

Onlar galiba bir şey deniyor 2 bekte iyi taç atıyor yeni bir futbol sistemi olabilir.
Stok City 2!
Bir de başkan Sunderland'in de sahibi Ankersen'di galiba, muhtemel EPL'ye de götürürüm diye bakıyordur Olmazsa olmaz fizik güç.
Bizdeki sorun Niaga'nın hatalı transfer olduğunun kabullenilmemesi, transferin gerekçesi bile saçma Trabzon istedi diye kesin iyi çıkar dedik aldık!

Geldi mi?

images.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt