Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 24.020
- 19.125
- 1.188
Sallaiyi sutlarimSallai mi sutlanir sizce singo mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sallaiyi sutlarimSallai mi sutlanir sizce singo mu
Kesinlikle singo maalesef el bombası gibi hem oyunda hem de düzenli oynama konusuSallai mi sutlanir sizce singo mu
Torreira’nın olması Batrakov’u da sıkıntıya sokardı arkaya daha size yüksek fizikli bir adam iyi olurdu.Yerini kendisinden daha üst seviye bir profil ile dolduramazsak çok ararız torreira’yı
HADİ İNŞALLAH
HADİ İNŞALLAH
17+4+4 Avrupa kupaları kadro yapısı.TR'den yetişmeye her türlü sayılacak Kaan Ayhan yerine yazılabilir en azından.
Ama alt yapıya bilmiyorum bende merak ediyorum.
Onlarda para yok daha sözleşmesini feshetmeleri gereken futbolcular var maaşlarını vere vere yolluyorlar bütçeleri kalmamıştır.bence bu fiyatı görünce arda okana fb girer ,
Semedo yu elden çıkartıp talisca kalır
o sakatlanma için artık o riski almamız lazım bu şekilde olmaz da aslında zaten sağ bekten almamız gereken katkı da aynı boey gibi tüm alanı git gelli savunması ki singo da o profil zaten.Sallai'nin tek artısı belki pas kalitesidir onun dışında içeri çevirme vs o işleri yine singo daha iyi yapıyordur yani.Sallai'nin de katkısı olmuyor pek çünkü o konuda , ya dağlara taşlara orta kesiyor yada hep aynı şutu atıp karavana vuruyor yani.Ben iki türlü de her zaman sağlıklı olduğu şekilde singoyu tercih ederimO da atletizm ile alakalı. Üst düzey maçlarda, rakibin de hücum ettiği, dolayısıyla alan bulduğu maçlarda haldır haldır top taşıyabiliyor. Ancak kapalı bir savunmaya karşı, ancak sıradan bir oyuncudan alacağımız seviyede bir katkı alabiliyoruz. Bir de bonus olarak, 3 maç üst üste o eforlu sağ bek oyununu oynadığında, 2 ay sakatlanıyor adam. Dünya kupasında olduğu gibi.
Bu arada Sallai'yi de çok beğenmiyorum ben ama ligde Anadolu maçlarında her türlü kendisini tercih ederim. Süperstar rakip kanatların fizik ve hız ile savunulması gereken maçlarda yani CL ve derbilerde ise Singo'yu.
Stok City 2!Onlar galiba bir şey deniyor 2 bekte iyi taç atıyor yeni bir futbol sistemi olabilir.
Singoya güvenen yayan kalır herif deparlı oynayınca sakatlanıyor. Net singoyu yollarım hemen yoksa 30 milyon çöpe giderSallaiyi sutlarim
abi biz singoyu verip salllaıyle şampiyonlar ligi mi oynayacagız.Bence de deadline day singo yu kiralık verecek belirli maç oynarsa 30m zorunlu şeklinde diye. Yüksek ihtimal Inter falan
Yusuf olmayacak gibi he
Evetabi biz singoyu verip salllaıyle şampiyonlar ligi mi oynayacagız.
Rengim negatif senaryolara doymadın yavYusuf olmayacak gibi he