- 16 Haziran 2010
- 207.472
- 160.953
- 6.838
HatipBunu kim yaptı birgün hesabını verecek.3 ay doue yattık kalktık.Gele gele jelert geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
HatipBunu kim yaptı birgün hesabını verecek.3 ay doue yattık kalktık.Gele gele jelert geldi.
yunus şu formu ile en formda olanı. batrakov ne vereceği belli değil.. sane en büyük sıkıntı zaten.. takımda huzursuzluk çıkarır.. maça giriyor vucüt dili rahatsız edici. sanki bunlar bana uyamıyor havasında o zaman bu adama farklı hucüm setleri çizeceksin.. barış yedek kalsa çok çok geri gider zaten hiç mutlu gibi değil.. satmadık da..Leao kendisini oyuna verir 90 dakika carpisirsa o kalır sahada,diğerleri sağ için carpisirlar.Burada da iyi bir Baris hepsinin önünde yer alır.Batrakov zaten direkt 10 numarayı sırtına giyer bırakmaz.
Tamam da elimizde idare eden bir bek varken sürekli sakatlanan beki niye tutuyoruz onu anlamadım. Barış bek oynamayı bilmiyor bence ve zoraki oynuyor ordaOlmadi barisi koy oraya, sallai den kötü defans yapmaz
Agresif bir pazartesi yasaniyor galiba
Barisin her sezon öncesi olduğu gibi halı değilmi?Onu dert etme o açılır.yunus şu formu ile en formda olanı. batrakov ne vereceği belli değil.. sane en büyük sıkıntı zaten.. takımda huzursuzluk çıkarır.. maça giriyor vucüt dili rahatsız edici. sanki bunlar bana uyamıyor havasında o zaman bu adama farklı hucüm setleri çizeceksin.. barış yedek kalsa çok çok geri gider zaten hiç mutlu gibi değil.. satmadık da..
Konusunu açalım mıAksam aston - arsenal varmis yav. Guzel guzel.
Kalan 3 günde bu kadar oyuncu indirsinler , alinlarindan operiz.Sence mumkunmu
E sallai de zoraki oynuyor, herifin as mevki sag acikTamam da elimizde idare eden bir bek varken sürekli sakatlanan beki niye tutuyoruz onu anlamadım. Barış bek oynamayı bilmiyor bence ve zoraki oynuyor orda
Kaç yıldır yapamadığımız , beceremedigimiz husus.Ne para harcandı sadece sagbeke.E sallai de zoraki oynuyor, herifin as mevki sag acik
Ikisine tekmeyi koyup orjin sag bek mi alsak
Git uyu rüyanda görürsünNerede kardeşim hâlâ Camavinga ?