Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leao kendisini oyuna verir 90 dakika carpisirsa o kalır sahada,diğerleri sağ için carpisirlar.Burada da iyi bir Baris hepsinin önünde yer alır.Batrakov zaten direkt 10 numarayı sırtına giyer bırakmaz.
yunus şu formu ile en formda olanı. batrakov ne vereceği belli değil.. sane en büyük sıkıntı zaten.. takımda huzursuzluk çıkarır.. maça giriyor vucüt dili rahatsız edici. sanki bunlar bana uyamıyor havasında o zaman bu adama farklı hucüm setleri çizeceksin.. barış yedek kalsa çok çok geri gider zaten hiç mutlu gibi değil.. satmadık da..

Ben Galatasaray maçlarında sadece bizim takıma konsantre oluyorum Arda Okan'a alıcı gözle bakmadım o yüzden ama nedense ben sağbek Türk olacaksa Mithat Pala'ya daha yakınım.

Orta Saha*2, Sol Stoper, Sağ Bek, Sol Bek, Yedek Forvet

1788167375415.webp

Aksam aston - arsenal varmis yav. Guzel guzel.

yunus şu formu ile en formda olanı. batrakov ne vereceği belli değil.. sane en büyük sıkıntı zaten.. takımda huzursuzluk çıkarır.. maça giriyor vucüt dili rahatsız edici. sanki bunlar bana uyamıyor havasında o zaman bu adama farklı hucüm setleri çizeceksin.. barış yedek kalsa çok çok geri gider zaten hiç mutlu gibi değil.. satmadık da..
Barisin her sezon öncesi olduğu gibi halı değilmi?Onu dert etme o açılır.
Yunus maşallah iyi başladı ama ondada en büyük sorun süreklilik
Sane,bomba.Oyle 3-5 dakika oynatilacak oyuncu değil.Ama 87 dakika oynatilacak hiç değil.Burada Leao ve Batrakov performanslari en belirleyici olacak husus aslında.Bu varyasyonda en efektif en faydali kombinasyonu Okan hocam çıkartacak.İstek arzu hırs belirleyici olacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt