- 31 Ağustos 2021
- 72.568
- 51.964
- 3.883
Agresif uyuyacagim, yastiklara yumruk sov.Bu gece sakin uyumayin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Agresif uyuyacagim, yastiklara yumruk sov.Bu gece sakin uyumayin
Tarık Camdal sıfır değildi.200 bin usdlik oyuncuyu sagolsunlar 5 milyona getirdikleri için taraftarda 5 milyonluk sol bek aradı ama bulamadı.Mesele bu oldu.her maç o gözle bakildi.yoksa sol bekte durmasını kalkmasını biliyordu oda.Arda Okan kadar olmasada ona yakındı.Mesele herşeyde olduğu gibi abartmamizdan kaynaklandı maalesef.Gscforum çok ilginç futbolcu yorumlarında çok ayrışma oluyor bir grubun süper dediğine diğer grup çöp çekiyor. Arda Okan olur olmaz bilmiyorum ama bu gözler Arda Okan’a Tarık Çamdal yazanları gördüler. Bunu diyenler son maçımızı izlememişler herhalde Tarık Çamdal tam bir sıfırdı onunla kimse kıyaslanamaz.
Feshederek yolladilar degil mi bunu, bonservis vs ile degil?Diego Carlos resmen Parma'da (Di Marzio)
yusufu ıptal edelım
Ama Necati müthiş bir katkı verdiNecati 2. Kez geldiğinde Hasan aldırdı kendine arkadaş arıyor hoca yaşça büyük olduğu için makara yapamıyor yapacağı bir arkadaş lazim diyenler vardı![]()
Thuram aslında tam dediğin oyuncu ama anası var işte.Aslinda seni çok iyi anlıyorum ama alamazsak eğer Leminayi o role burundurup,direkt topu batrakov ile bulusturmasini sağlayabiliriz.Dominasyin çok önemli haklısın.Geldi de kendisi de sürekli ceza sahasında pozisyon kovalayan biri gibi.
Oyunun yönünü değiştirecek terse top dağıtacak, dribbling ile yararak gidecek biri olmasa da hep yakında olarak hızla en kısa pası atmaya odaklı ver-kaç vs ile.
Bu açıdan işimizi görür. Benim dediğim pozisyon aidiyeti olan merkezi toparlayacak profil.
Bu profilin en babası Camavinga
Alsan bütün dertlerin biter.
Ama olmayacağı için alt model olarak Koopmeiners de olur.
İsmi geçen
1. K.Thuram
2. P. M. Sarr
3. Y. Fofana
Hepsi Torreira alternatifi olabilecek topla giden, baskıya gelen, pozisyon kaybeden ama çabuk toparlamaya çalışan oyuncular daha çok 8 gibi özellikleri var bitiricilik noktası ve ince işler haricinde.
Ben Melo gibi adam arıyorum ortada güçlü duracak, orayı çekip çevirecek pas istasyonu olmak dışında, terse toplar, uzaktan şutlar vs de çıkartacak ve yerini çok kaybetmeyecek biri.
Oğuzhanım şimdi taslaklarımı kontrol ettim, listemde yırtıcı forvet olarak ilk sırada sen varsınÜstad listede ben varsam özelden bu konuyu halledebiliriz.![]()
Thuram sakatmış ameliyat olacak mışThuram aslında tam dediğin oyuncu ama anası var işte.Aslinda seni çok iyi anlıyorum ama alamazsak eğer Leminayi o role burundurup,direkt topu batrakov ile bulusturmasini sağlayabiliriz.Dominasyin çok önemli haklısın.
Ugocukvu gelirken de söyledik ve açığa çıktı, adı geçenler hep 8 numara! Halbuki bizim kadro zaten 8 dolu, tek gerçek ön libero Lemina! Onun gencini bulmak lazım. Yoksa yine orta saha eksik deriz.Geldi de kendisi de sürekli ceza sahasında pozisyon kovalayan biri gibi.
Oyunun yönünü değiştirecek terse top dağıtacak, dribbling ile yararak gidecek biri olmasa da hep yakında olarak hızla en kısa pası atmaya odaklı ver-kaç vs ile.
Bu açıdan işimizi görür. Benim dediğim pozisyon aidiyeti olan merkezi toparlayacak profil.
Bu profilin en babası Camavinga
Alsan bütün dertlerin biter.
Ama olmayacağı için alt model olarak Koopmeiners de olur.
İsmi geçen
1. K.Thuram
2. P. M. Sarr
3. Y. Fofana
Hepsi Torreira alternatifi olabilecek topla giden, baskıya gelen, pozisyon kaybeden ama çabuk toparlamaya çalışan oyuncular daha çok 8 gibi özellikleri var bitiricilik noktası ve ince işler haricinde.
Ben Melo gibi adam arıyorum ortada güçlü duracak, orayı çekip çevirecek pas istasyonu olmak dışında, terse toplar, uzaktan şutlar vs de çıkartacak ve yerini çok kaybetmeyecek biri.
Ambrabat harici diğerlerinin piyasası kalmadı ama Amrabat olayı büyük bir fiyasko gerçekten defener 12-15 m bonservisle aldığı topçuları beleş postalıyor müthiş keyiflendik (carlos, amrabat, cengiz vs)
Nazarimizmi değdi nedir.Bence paraya kıyıp ugocukwu öncesi onu alıp gelmeliydik.İlk transfer o olmalıydı 10 numara ile birlikte.Thuram sakatmış ameliyat olacak mış
EvetFeshederek yolladilar degil mi bunu, bonservis vs ile degil?