Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Danois belki Torreira giderse alinir. Gerci yasi u23'e uygun belki yinede alinir.

Lemina ile alakasi yok cunku.

Gscforum çok ilginç futbolcu yorumlarında çok ayrışma oluyor bir grubun süper dediğine diğer grup çöp çekiyor. Arda Okan olur olmaz bilmiyorum ama bu gözler Arda Okan’a Tarık Çamdal yazanları gördüler. Bunu diyenler son maçımızı izlememişler herhalde Tarık Çamdal tam bir sıfırdı onunla kimse kıyaslanamaz.

Danois çöp çekilmeden direkt yazayım da okuyun.

Adı BJK ile 1 ay önce geçince Allah belanı versin Yönetim yazanları SS almıştım çöpledikleri an ifşalayacagim haberiniz olsun. Bundan sonra bu tarz rezil etme operasyonlarına el atıyorum

kedi uzanamadigi cigere mundar dermis diye bir atasözümüz var
bunun tam tersi olani da var mi acaba bizim bazi üyelere özel :asd:

Gscforum çok ilginç futbolcu yorumlarında çok ayrışma oluyor bir grubun süper dediğine diğer grup çöp çekiyor. Arda Okan olur olmaz bilmiyorum ama bu gözler Arda Okan’a Tarık Çamdal yazanları gördüler. Bunu diyenler son maçımızı izlememişler herhalde Tarık Çamdal tam bir sıfırdı onunla kimse kıyaslanamaz.
Necati 2. Kez geldiğinde Hasan aldırdı kendine arkadaş arıyor hoca yaşça büyük olduğu için makara yapamıyor yapacağı bir arkadaş lazim diyenler vardı 😃

Diego Carlos resmen Parma'da (Di Marzio)

Torrera ve Lemina kötüleniyor ama bu takıma kimler geldi hepsinde de oyuncu mu sıkıntılı topu oyuna sokamıyoruz oyun planımız yok bir yüzden oyuncular kötü gözüküyor
Kim lazım onu da alsak gene olmayacak bir oyun planı lazım orta saha alsak sağ ve sol bekleri yetersız bulacağız

İyisini kötüsünü bilmiyorum izlemedim hocam. Ama 1 ay önce BJK isteyince nasıl sovuluyordu yönetime vs. Şimdi bizle adı geçince aynı kişiler çöp çekerse vallahi ifsalicam.

Bir adamı FB BJK isteyince kıymete biniyor. Biz alınca çöp oluyor. Batrakov FB alsa 4 dilde analiz yazacak adamlar burda herşeyi bokluyor yav
Batrakov'a çöp çekenlere bakma sen Batrakov iyi topçu , ama topun bizde olması lazım.

Batrakov , tam da bu dediğin olay için gelmedimi?

Geldi de kendisi de sürekli ceza sahasında pozisyon kovalayan biri gibi.

Oyunun yönünü değiştirecek terse top dağıtacak, dribbling ile yararak gidecek biri olmasa da hep yakında olarak hızla en kısa pası atmaya odaklı ver-kaç vs ile.

Bu açıdan işimizi görür. Benim dediğim pozisyon aidiyeti olan merkezi toparlayacak profil.

Bu profilin en babası Camavinga

Alsan bütün dertlerin biter.

Ama olmayacağı için alt model olarak Koopmeiners de olur.

İsmi geçen

1. K.Thuram
2. P. M. Sarr
3. Y. Fofana

Hepsi Torreira alternatifi olabilecek topla giden, baskıya gelen, pozisyon kaybeden ama çabuk toparlamaya çalışan oyuncular daha çok 8 gibi özellikleri var bitiricilik noktası ve ince işler haricinde.

Ben Melo gibi adam arıyorum ortada güçlü duracak, orayı çekip çevirecek pas istasyonu olmak dışında, terse toplar, uzaktan şutlar vs de çıkartacak ve yerini çok kaybetmeyecek biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt