Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.526
- 31.893
- 2.098
Üstad listede ben varsam özelden bu konuyu halledebiliriz.![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad listede ben varsam özelden bu konuyu halledebiliriz.![]()
evetKaka mi vardı? Eski telefon bozulunca gitti foto yav
kavukçunun futbolcular hakkında fikir belirtmek için ne yetkinliği var? okan buruk buna gazı veriyordurSaka mi bu abi
Danois gayet iyi gibi ikame edebilir torreira yı
Danois çöp çekilmeden direkt yazayım da okuyun.
Adı BJK ile 1 ay önce geçince Allah belanı versin Yönetim yazanları SS almıştım çöpledikleri an ifşalayacagim haberiniz olsun. Bundan sonra bu tarz rezil etme operasyonlarına el atıyorum

Necati 2. Kez geldiğinde Hasan aldırdı kendine arkadaş arıyor hoca yaşça büyük olduğu için makara yapamıyor yapacağı bir arkadaş lazim diyenler vardıGscforum çok ilginç futbolcu yorumlarında çok ayrışma oluyor bir grubun süper dediğine diğer grup çöp çekiyor. Arda Okan olur olmaz bilmiyorum ama bu gözler Arda Okan’a Tarık Çamdal yazanları gördüler. Bunu diyenler son maçımızı izlememişler herhalde Tarık Çamdal tam bir sıfırdı onunla kimse kıyaslanamaz.
Hocanın 30-35 istiyorlar dediği bu oyuncu mu acaba?hadi inş
Batrakov'a çöp çekenlere bakma sen Batrakov iyi topçu , ama topun bizde olması lazım.İyisini kötüsünü bilmiyorum izlemedim hocam. Ama 1 ay önce BJK isteyince nasıl sovuluyordu yönetime vs. Şimdi bizle adı geçince aynı kişiler çöp çekerse vallahi ifsalicam.
Bir adamı FB BJK isteyince kıymete biniyor. Biz alınca çöp oluyor. Batrakov FB alsa 4 dilde analiz yazacak adamlar burda herşeyi bokluyor yav
sence gerçek olabilir mi? haziran başından beri Kavukçu ve Leao diye aşk filmi çekildi.Saka mi bu abi
yusufu ıptal edelım
Batrakov , tam da bu dediğin olay için gelmedimi?