Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sence de çok sık geri pas yapıp oyun ritmini yavaşlatmıyor mu renkdaş? Stoperler her durumda ilk tercihi...
Katilmiyorum, hep ileri oynamaya calisiyor

Ara sira geri pas yapmak zorunda kalmasi takimin yerlesiminden kaynaklaniyor

Malum ana oyun planimiz Osimhen ve Baris‘a top sisirmek

Chelsea Manu Kone’yi alırsa Lamine Camara’ya girer bizimkiler Monacospordan devam

Evet ay sonu faturaları teklifler ıvır zıvır derken takip edemiyorum son isimleri özet geçebilecek bir arkadaş aranıyor

Sallai satıp Arda okan almak sağ bek kalitesini ciddi düşürecektir oyun gücümüz düşecektir, Arda okan sallai kadar pas oyunu oynayamaz
Takımda daha Singo var, Barış Alper var. Arda 2-3. seçenek olur. Bence çok baba bir orta saha gelecekse Sallai gidebilir.

Danois çöp çekilmeden direkt yazayım da okuyun.

Adı BJK ile 1 ay önce geçince Allah belanı versin Yönetim yazanları SS almıştım çöpledikleri an ifşalayacagim haberiniz olsun. Bundan sonra bu tarz rezil etme operasyonlarına el atıyorum

Dostum varsa mesajim iban at halledelim aramizda

Danois çöp çekilmeden direkt yazayım da okuyun.

Adı BJK ile 1 ay önce geçince Allah belanı versin Yönetim yazanları SS almıştım çöpledikleri an ifşalayacagim haberiniz olsun. Bundan sonra bu tarz rezil etme operasyonlarına el atıyorum
Danois kim?

Evet ay sonu faturaları teklifler ıvır zıvır derken takip edemiyorum son isimleri özet geçebilecek bir arkadaş aranıyor
-Deniz gul geldi 11 M na (10 + bonus ya da o civarda yazilanlara gore)
-Avrupa gogus spnsorumuz pasifik holding 7m5 m euro
-Corum hayati yalan cikan birini aldi forvete eski dortmundluymus
- ortasaha hamelemiz hala bilinmemekte.gardi Donua diye biriyle gorusuyormus auxerre den
-arda okan icin goztepeye 6 teklif etmisiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt