Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 52.883
- 41.650
- 3.413
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alamayiz zatenDanois çöp çekilmeden direkt yazayım da okuyun.
Adı BJK ile 1 ay önce geçince Allah belanı versin Yönetim yazanları SS almıştım çöpledikleri an ifşalayacagim haberiniz olsun. Bundan sonra bu tarz rezil etme operasyonlarına el atıyorum
Katilmiyorum, hep ileri oynamaya calisiyorSence de çok sık geri pas yapıp oyun ritmini yavaşlatmıyor mu renkdaş? Stoperler her durumda ilk tercihi...
singodan stoper olmazYusuf olmazsa Singo yedek stoper, Arda Okan sağ bek’e mi olacak acaba
Takımda daha Singo var, Barış Alper var. Arda 2-3. seçenek olur. Bence çok baba bir orta saha gelecekse Sallai gidebilir.Sallai satıp Arda okan almak sağ bek kalitesini ciddi düşürecektir oyun gücümüz düşecektir, Arda okan sallai kadar pas oyunu oynayamaz
Danois çöp çekilmeden direkt yazayım da okuyun.
Adı BJK ile 1 ay önce geçince Allah belanı versin Yönetim yazanları SS almıştım çöpledikleri an ifşalayacagim haberiniz olsun. Bundan sonra bu tarz rezil etme operasyonlarına el atıyorum
yusuf gelirse apoyu keser midanua direkt alınır auxerre akademisinden kötü herif çıkmaz ki kötüyse çıkarmıorlar ztn
Danois kim?Danois çöp çekilmeden direkt yazayım da okuyun.
Oynatsak kazimda yapar ama hocamiz ilk firsatta kadro diṣi birakti. Transfer haberleri cikincada hoca göndermek istemiyor yaziliyorosimhen’e taçtan kaç asist yapacak acaba
yusuf gelirse apoyu keser mi
Chelsea Manu Kone’yi alırsa Lamine Camara’ya girer bizimkiler Monacospordan devam
Camara dan vazmıgeçmişler ?Chelsea Manu Kone’yi alırsa Lamine Camara’ya girer bizimkiler Monacospordan devam
-Deniz gul geldi 11 M na (10 + bonus ya da o civarda yazilanlara gore)Evet ay sonu faturaları teklifler ıvır zıvır derken takip edemiyorum son isimleri özet geçebilecek bir arkadaş aranıyor