Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Danois olursa Tor a izin mi verecekler acaba yarın da bir fırsat transferi için kontenjan bırakacaklar

akçiçek işi beni kıllandırıyor.. baştan bu yana geleceğine pek inanamıyorum..

ucl'ye nasıl bu defans ve orta sahayla gidiyoruz ya. utanıyorum

Yusuf eger gelmezse Magassa'nin alinmasini isterim, hem stoper hem 6 numara'da is gorebiliyor.

bu arada yusuf deniz ve olursa ardanın toplam maliyeti neredeyse 20-25olacak

bu kural ne zamandır belli

çok merak ediyorum mesela can ile ozan kabak ile enes ünal aklınıza gelecek diğer daha üst düzey yerliler ile onlara değer verdiğimizi gösteren, projelerimiz anlatan görüşmeler yapıldı mı

hiç sanmıyorum

oysa yerli meselesini daha kaliteli ve iyi isimlerle çözebilsek bizim yaz transfer döneminde kontenjan sıkıntımız filan olmaz elimiz çok güçlü olurud

ozan ve can mesela temmuzda bitse, lemina ile icardi uzatma, lesleyi de alma

5-6 kontenjanımız oluyordu

hocamız da yönetim de ayrı alık

HRDeHHdXAAAL_7f

Biz Yusuf, Deniz ve Arda Okan’ı alalım en geç gelecek sezon yabancı kuralı tekrar esnetilir

Valla mümkün olsa da Yusuf + bir yerli stoper daha çekilse. Arda belli ki oynayacak düzeyde değil. Kaan Ayhan da aynı şekilde.
Lemina'yı her maç oraya çekmek mümkün olmayacak. Jakobs stoper yazanlara da gülüyorum :D

Nelsson + bi miktar para ile dene işte Adil'i veya Ümit'i. Olmuyorsa Samsun'a Nelsson'u ver Celil'i al. Altyapıya da uyuyor ortasahada yedek kulubesindekiler kadar katkı verir en az.

Camiamızda biraz isim kompleksi oluştu bence
samsunun yabancı kontenjanı doluymuş

Deniz Gül transferi de hiç içime sinmiyor ya sonu Kutucu gibi olacağı o kadar belliki.
Gostermelik transfer iste. Kupada oynar. 2. degil, 3. forvet. Tek faydali olabilecegi dakikalar, son dakikalarda 3 puan icin 2 forvete donup doldur bosalta basladigimiz dakikalar. Cunku Okan'in defans acmak icin tek stratejisi bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt