Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.072
- 103.961
- 5.238
Dursun a twitter açtırmak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Camavinga alinmis olsa da seneye Abdulkerim Torreira Lemina hatta Davinson ve Sallai gibi oyuncularin kademe kademe degismesi gerekiyor.Bu benim kendi gorusum ha kadroyu koruyalim derlerse Camavinga icin kabul ederizCamavinga’yı alsınlar seneye transfer yapmayalım. Kabul mu.?
İkiside orta sahada oynasada alakasiz oyuncular oldugunu dusunuyorum Danois daha ofansif 8 numara pozisyonunda oynayan bir oyuncu Torreira ise isiran bir oyuncu.Bence kimse gitmezDanois olursa Tor a izin mi verecekler acaba yarın da bir fırsat transferi için kontenjan bırakacaklar
Danois U23'e uydugu icin Tor kalabilir.Danois olursa Tor a izin mi verecekler acaba yarın da bir fırsat transferi için kontenjan bırakacaklar
Bu adami bile yemeye kalktılar
Bir tane stoper alirlar illa ki. Ama dedigin gibi orta saha alinmaz. Millet hala Camavinga, Alvarez ile hayal dunyasinda yasiyor. Gercegimiz Dursun!Deniz Gül ile kapattık kardeşim ne orta sahası
samsunun yabancı kontenjanı doluymuşValla mümkün olsa da Yusuf + bir yerli stoper daha çekilse. Arda belli ki oynayacak düzeyde değil. Kaan Ayhan da aynı şekilde.
Lemina'yı her maç oraya çekmek mümkün olmayacak. Jakobs stoper yazanlara da gülüyorum
Nelsson + bi miktar para ile dene işte Adil'i veya Ümit'i. Olmuyorsa Samsun'a Nelsson'u ver Celil'i al. Altyapıya da uyuyor ortasahada yedek kulubesindekiler kadar katkı verir en az.
Camiamızda biraz isim kompleksi oluştu bence
Gostermelik transfer iste. Kupada oynar. 2. degil, 3. forvet. Tek faydali olabilecegi dakikalar, son dakikalarda 3 puan icin 2 forvete donup doldur bosalta basladigimiz dakikalar. Cunku Okan'in defans acmak icin tek stratejisi bu.Deniz Gül transferi de hiç içime sinmiyor ya sonu Kutucu gibi olacağı o kadar belliki.