Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adamların bu ihtimalleri varken bir de daha ihtiyaçları direk sağ kanat. Leao için mi uğraştılar? Gerçi bu oyuncu da bencil bir oyuncu ama daha çok genç mesela.

Adamlar ama Leao olmayınca çat diye alternatifi bitirmisler , bizimkiler bi bir ay da b plan için ugrasirlardi

Evet tek transferle fenerin havasını söndürdük
İnanılmaz bir karşılama bekliyorum

Gardi ve Osimhen sagolsun. Yoksa bunlar beceremezdi bu isi. Ne zamandir diyoruz birakin su isleri Gardi'ye.
Çalışılmak istenen diğer menejerler bizim seviyemizde iş çözemiyor. Onlar yemeyecek ekmek Gardi yiyecek. İnadı kessin artık şu yönetim

Ilginç birsey su internet. Burda günlük herseyi okuyan birisi olarak az çok bazi kisilerin yazdiklarini begenerek biraz favorilerin olusuyor. @Hayri Cund, Sami Koc (tagleyemedim), @Veli Baltacı, @Emre Bari, @Sergen Zeren, sinirlenmemis @Keramettin TANRIVERDİ ve ve bir kaç daha ama ve benim için de top 2/3 arasindaki @Alper Altun . Yemin ederim senin gibi cool kalan adami sevinerek görmek ayri bir sevinç verdi, ne yalan söyleyim. Ha fanboyluk seviyesi falan degil yanlis anlasilmasin ama bu kadar saat burda geçirince insan ister istemez bir sempati duymaya basliyor iste
Hocam ben lokum gibi adamım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt