Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.638
- 26.056
- 3.183
Konusunda gördüm @Oral SeverKaynak nedir kink ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konusunda gördüm @Oral SeverKaynak nedir kink ?
Mendes nemalanmak istediEmery’nin hiç yapacağı iş değil, Mendes üzerinden oyun döndürdüler.
Anlaşılan yememişiz. Yada umarım yememişizdir.Emery’nin hiç yapacağı iş değil, Mendes üzerinden oyun döndürdüler.
Adamların bu ihtimalleri varken bir de daha ihtiyaçları direk sağ kanat. Leao için mi uğraştılar? Gerçi bu oyuncu da bencil bir oyuncu ama daha çok genç mesela.
Evet çünkü profesyonel çalışıyorlarAdamlar ama Leao olmayınca çat diye alternatifi bitirmisler , bizimkiler bi bir ay da b plan için ugrasirlardi
Hocam ben lokum gibi adamımIlginç birsey su internet. Burda günlük herseyi okuyan birisi olarak az çok bazi kisilerin yazdiklarini begenerek biraz favorilerin olusuyor. @Hayri Cund, Sami Koc (tagleyemedim), @Veli Baltacı, @Emre Bari, @Sergen Zeren, sinirlenmemis @Keramettin TANRIVERDİ ve ve bir kaç daha ama ve benim için de top 2/3 arasindaki @Alper Altun . Yemin ederim senin gibi cool kalan adami sevinerek görmek ayri bir sevinç verdi, ne yalan söyleyim. Ha fanboyluk seviyesi falan degil yanlis anlasilmasin ama bu kadar saat burda geçirince insan ister istemez bir sempati duymaya basliyor iste
HakanEğer yusuf ve deniz gelirse
U 23 ortasaha kim olacak varmi alınacak biri
Maho bertug demisti
Ulan benim wassapta yazdığımı utanmadan bana sormadan foruma yazmışsın bir de konuşuyor musun halaGeçenlerde leao bitti yazdım diye attınız yemezler
Bence iyi bir ekleme olur.Senin düşüncen nedir?Bunun şöyle bir avantajı var.
Türkiye’de oynasa net 2 falan verdiğinde 3.75 maaş verirsin.
Arabistan’da vergi yok 3.75 verirsen 3.75 verirsin yani bizim ligde 2 almasına eşdeğer olur.
Senin whatsabin mi varUlan benim wassapta yazdığımı utanmadan bana sormadan foruma yazmışsın bir de konuşuyor musun hala
b planı mıAdamlar ama Leao olmayınca çat diye alternatifi bitirmisler , bizimkiler bi bir ay da b plan için ugrasirlardi