Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leao EPL gitmek istedi diye niye bir daha İtalya'dan oyuncu almıyoruz yav

Tolgahan'ın duyumlar değil de iş yorumlara gelince fecaat

leaonun eşini ikna etmek için istanbudaki avmlerin sunumu hazırlanmış
çocukların bakıcılarıyla face time yapacakmış eşi akşama
birde villa triplex istemem düz ayak olsun diyince karışmış ortalık, yeni villa bakılıyor

kaynak: earlgrayviski

Yönetimin içinden geçileceği bir başlık açılacak mı ? Ona göre küfür ve hakaret biriktiriyorum.

He son gün leao sonrası mateta camavinga çekeceğiz he dursun he

Leao Galatasaray dese zaten transfer çoktan bitmişti. Yok Birmingham sevmemiş yok bu yok şu tamamen palavra olaylar.
Aston Villa & Milan anlaştığı an iş biter işte. Belki ordan da 1m daha koparmak için bekletiyordur.

Karar bekleniyor vs. çok komik
Bana komik gelmiyor oyuncunun tavri dun baya Aston villa gibi konusuluyordu bugun cikan haberler biraz terse donmus gibi yurt disi kaynakli Fabrizio da herseye acik dedi.O yuzden Leao nun suan dengesizliginden biktim bugun sonuclaniyorsa sonuclansin olmuyorsa da baska oyuncu bakariz

Duyumcular yorumlarını kendilerine saklasalar da bari futboldan bu kadar anlamadıkları ortaya çıkmasa.

Bu adama bilgi verende futboldan bu kadar falan anlıyordur ve bunlar işte kulübün etrafında takılan, futboldan bir şekilde ekmek yiyen tipler...

Bana komik gelmiyor oyuncunun tavri dun baya Aston villa gibi konusuluyordu bugun cikan haberler biraz terse donmus gibi yurt disi kaynakli Fabrizio da herseye acik dedi.O yuzden Leao nun suan dengesizliginden biktim bugun sonuclaniyorsa sonuclansin olmuyorsa da baska oyuncu bakariz
Bizi Aston Villa'dan daha fazla para almak icin,
Aston'u da bizden daha fazla para almak icin kullaniyor iste

Durus ve 2. plan olmayinca oyuncu boyle dalga gecer gibi bekletir

Uğurcan/Jankat

Sallai/Singo - Sanchez/Kaan - Abdulkerim/Arda - Jakobs/Eren/Kazımcan

Torreira/Ugochukwu - Lemina/Sara/Nhaga/İlkay

Sane/Yunus - Batrakov - Barış

Osimhen

Sane ve Osimhen'i alırken kadro geliştirilecek diye söz verdiniz durum bu söz verdiğiniz projeyi gerçekleştiremediniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt