Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.044
- 103.938
- 5.238
Leao yu 5 dakikalığına foruma davet edelim bulanıklığı gidermek için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leao yu 5 dakikalığına foruma davet edelim bulanıklığı gidermek için
Ctesi ve pazar , mac gunu ve haftasonu tatili - yonetim calismiyor.28 agustos
29 agustos
30 agustos
31 agustos
1 eylul
2 eylul
Bana komik gelmiyor oyuncunun tavri dun baya Aston villa gibi konusuluyordu bugun cikan haberler biraz terse donmus gibi yurt disi kaynakli Fabrizio da herseye acik dedi.O yuzden Leao nun suan dengesizliginden biktim bugun sonuclaniyorsa sonuclansin olmuyorsa da baska oyuncu bakarizLeao Galatasaray dese zaten transfer çoktan bitmişti. Yok Birmingham sevmemiş yok bu yok şu tamamen palavra olaylar.
Aston Villa & Milan anlaştığı an iş biter işte. Belki ordan da 1m daha koparmak için bekletiyordur.
Karar bekleniyor vs. çok komik
@Keramettin TANRIVERDİAbi ben bu keramettin abiye ne yaptım da benle konusmuyo
Engelledi mi beni acep
Hımmmm
Abi dedik bağrımıza bastık hain adam
Hani sen batman ben robindim
Bir şeyler vermen kaydıyla seni keramettinle buluşturabilirimAbi ben bu keramettin abiye ne yaptım da benle konusmuyo
Engelledi mi beni acep
Hımmmm
Abi dedik bağrımıza bastık hain adam
Hani sen batman ben robindim
Hiç muhattap olmuyo
Bizi Aston Villa'dan daha fazla para almak icin,Bana komik gelmiyor oyuncunun tavri dun baya Aston villa gibi konusuluyordu bugun cikan haberler biraz terse donmus gibi yurt disi kaynakli Fabrizio da herseye acik dedi.O yuzden Leao nun suan dengesizliginden biktim bugun sonuclaniyorsa sonuclansin olmuyorsa da baska oyuncu bakariz
EywahMarcus Rashford, bu sezon Manchester United'da kalacak. (BBC / @sistoney67)