Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa dışı gün ne bilmiyorum. UEFA listeleri 2'si gecesi veriliyor. Tüm kulüpler için aynı bu durum. İngiltere'de bir önceki gece de dönem kapanıyor.

Benim yazdığım uç bir örnek öncesinde muhtemelen belli olur Leao işi ama yarın şu yazdığım senaryo olsa şaşırmam asla.
Senaryoya bir sey demiyorum yav, beni de asla sasirtmaz

Screenshot o yuzden koydum (merak ettim bende aston ne gune kadsr bitirebilir diye) 2 eylul gorunce uefa listesiyle ayni gun dedim bir an (2 eylul 00:00 da ise ingiltere 24 saat var arada tabi orasini net yazmiyordu baktigimda)

Avrupa disi dedigim uefa listesi gunu ile TR de transfer sonu olan 4 u sonu arasi iste

Edit:

Evet ingilterede 2sine girildiginde bitiyor. Arada 24 saat var (23 saat 59 dakika).
1000062468.webp

Fb: cl'de de kağıt üzerinde kolay kura çektiler. ister istemez cl'de bir şeyler yapmak isteyecektir. mevcut kadrosu yaşlı ve ağır. iki kulvarı götürmeleri mümkün değil.

Bjk: bunlar da al'de zor kura çekti. kadroları defansif anlamda sıkıntılı. bunları da avrupa yoracaktır. inişli çıkışlı perform vermeleri olası.

Ts: daha şimdiden hoca istifasını verdi-geri çekti. kadroları gereksiz şişik ve Tekke'nin yönetemeyeceği yıldız oyuncular aldılar.

ulan 3 tane düzgün adam alsak güle oynaya şampiyon olacağız. ah ulan dursun ah!!!

Yahu bu dursun hiçmi internete girip sosyal medyaya bakmıyor.Hadi bu girmiyor yakınları hiçmi bakmıyor hiçmi utanmıyorlar.torunlarıı falan bakıp dede sen na yapıyorsun deyip suratına tükürmüyor mu acep çok şaşkınım……

Haluk yonetim elestirdigi zaman performansi iyi.
Transfer falan cacik.
Nesi iyi ya

Söylediği maliyetlerin alayı yalan yanlış, sırf konuşmak için konuşuyor çoğu zaman.

343 geçişi sonrası işin goygoyunda sadece.

Açıkçası ŞL'de geçen seneden daha iyi bi performans sergileyeceğimizi düşünüyorum.

Nesi iyi ya

Söylediği maliyetlerin alayı yalan yanlış, sırf konuşmak için konuşuyor çoğu zaman.

343 geçişi sonrası işin goygoyunda sadece.
Yonetimin yaklasimima giydirmede kotu degil bence. Bozuk plak gibi gurultu yaptigida oluyor, erken zamanda temkinli yakiliyor tabi de. Demin tff karari, yonetimin transfer sureci yonetimi derken fena degildi yav.

Transferle ilgili maliyet ya da x bir sey oldu mu iyi degil.

Spor gecesi zamaniyla tabi alakasi yok orda yuzde yuz katiliyorum tabi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt