- 5 Eylül 2014
- 86.802
- 73.468
- 4.513
Tamamdırİstifa dışında tek bir çıkış yolu yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamamdırİstifa dışında tek bir çıkış yolu yok
Leao senin o kafana cantık fırlatayım.
Savunmuyorum ama su sekil konusulmasi icin gec kaldi her kanal/yayinci. Agustos basindan beri taraftarla paralel olmaliydi yaklasimlari.Şu Haluk Yürekli var ya, haber veriş şekli komple değişti. Sanki Galatasaray taraftarlarını daha da çıldırtmaya çalışıyor.
Niyeti iyi değil bence.
Eskiden kendini göstermeye çalışan wonderkid gibiydi, spor gecesinde falan, işte medyadan el ayak çektirildi diye sempati de topluyordu.Yonetimin yaklasimima giydirmede kotu degil bence. Bozuk plak gibi gurultu yaptigida oluyor, erken zamanda temkinli yakiliyor tabi de. Demin tff karari, yonetimin transfer sureci yonetimi derken fena degildi yav.
Transferle ilgili maliyet ya da x bir sey oldu mu iyi degil.
Spor gecesi zamaniyla tabi alakasi yok orda yuzde yuz katiliyorum tabi.
Eskiden kendini göstermeye çalışan wonderkid gibiydi, spor gecesinde falan, işte medyadan el ayak çektirildi diye sempati de topluyordu.
Sonrasında youtube’un yükselen yıldızı 343e geçince mabadı kalkık, politik ve orta yolcu bir tip oldu.
Bunların derdi zaten Galatasaray değil, okay ANK, Yakup, Nevzat, Kaya vs gibi değil ama Haluk da bayağı gereksiz bence, izlemeye değmez.
biz 3 transfer yaparsak fbden çok puan toplarız
o hantallıkla yaş ortalamasıyla hiç kolay değil fbnin işi
bırakın havalansınlar
Hocam senin için sanırım tek kriter yönetim eleştirisi. Yoksa doğru bilgi verip vermemesi, yanlış şekilde sallaması önemli değil gibi. Zira Haluk, Seten ile yayına başladıktan sonra her sene daha fazla aşağıya giden, yanlış bilgiler ile sallayan birine dönüşme sürecine girdi kendisi.Haluk yonetim elestirdigi zaman performansi iyi.
Transfer falan cacik.
Katiliyorum, icerik sayilmaz yaptiklari zaten harika is yapiyor da demiyorum. Setenle kurdular duzeni keyifle takiliyorlar. Bugun meraktan actim (ank yinda gormeyince)Eskiden kendini göstermeye çalışan wonderkid gibiydi, spor gecesinde falan, işte medyadan el ayak çektirildi diye sempati de topluyordu.
Sonrasında youtube’un yükselen yıldızı 343e geçince mabadı kalkık, politik ve orta yolcu bir tip oldu.
Bunların derdi zaten Galatasaray değil, okay ANK, Yakup, Nevzat, Kaya vs gibi değil ama Haluk da bayağı gereksiz bence, izlemeye değmez.
yetişkin yabancı hakkını niye kullanmadın manyaknitelikten vazgeçtim
şu takımın kadrosunu allah aşkına genişletin
yerli 1 tane stoper alın
u23 bi tane kanat alın, gidin 1 tane yerli santrafor çözün
gidin bi tane daha inceci u23 oyuncu alın orta saha için
10 üzerinden 6'lık adamlar olsun yeter.