Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Leao senin o kafana cantık fırlatayım.

Şu aile babası nur yüzlü adamın yakasından düş artık

1787918122162.webp

Şu Haluk Yürekli var ya, haber veriş şekli komple değişti. Sanki Galatasaray taraftarlarını daha da çıldırtmaya çalışıyor.
Niyeti iyi değil bence.
Savunmuyorum ama su sekil konusulmasi icin gec kaldi her kanal/yayinci. Agustos basindan beri taraftarla paralel olmaliydi yaklasimlari.

Bos bos vakit gecirdi cogu.

Yonetimin yaklasimima giydirmede kotu degil bence. Bozuk plak gibi gurultu yaptigida oluyor, erken zamanda temkinli yakiliyor tabi de. Demin tff karari, yonetimin transfer sureci yonetimi derken fena degildi yav.

Transferle ilgili maliyet ya da x bir sey oldu mu iyi degil.

Spor gecesi zamaniyla tabi alakasi yok orda yuzde yuz katiliyorum tabi.
Eskiden kendini göstermeye çalışan wonderkid gibiydi, spor gecesinde falan, işte medyadan el ayak çektirildi diye sempati de topluyordu.

Sonrasında youtube’un yükselen yıldızı 343e geçince mabadı kalkık, politik ve orta yolcu bir tip oldu.

Bunların derdi zaten Galatasaray değil, okay ANK, Yakup, Nevzat, Kaya vs gibi değil ama Haluk da bayağı gereksiz bence, izlemeye değmez.

Dursun'un transfere okey olması için tek kriteri gs lisesi mezunu birinin getirmesi. Bu dönem 2 transferde gs lisesi mezunlarının transferi

Eskiden kendini göstermeye çalışan wonderkid gibiydi, spor gecesinde falan, işte medyadan el ayak çektirildi diye sempati de topluyordu.

Sonrasında youtube’un yükselen yıldızı 343e geçince mabadı kalkık, politik ve orta yolcu bir tip oldu.

Bunların derdi zaten Galatasaray değil, okay ANK, Yakup, Nevzat, Kaya vs gibi değil ama Haluk da bayağı gereksiz bence, izlemeye değmez.
anime-signature.gif

Sarr
Lang
u23 forvet winsley boteli
U23 yada Türk stoper yusuf veya Ümit
En az söyle bir operasyon lazım
1 kontenjanı Leminadan açıyoruz. Türkiye kupası ve Avrupa maçlarına yazılır.

bunların transfer yapmaya niyetleri olduğunu düşünmüyorum. transfer dönemi bitene kadar bizi oyalıyorlar

Haluk yonetim elestirdigi zaman performansi iyi.
Transfer falan cacik.
Hocam senin için sanırım tek kriter yönetim eleştirisi. Yoksa doğru bilgi verip vermemesi, yanlış şekilde sallaması önemli değil gibi. Zira Haluk, Seten ile yayına başladıktan sonra her sene daha fazla aşağıya giden, yanlış bilgiler ile sallayan birine dönüşme sürecine girdi kendisi.

Son düzenleme:
nitelikten vazgeçtim
şu takımın kadrosunu allah aşkına genişletin

yerli 1 tane stoper alın
u23 bi tane kanat alın, gidin 1 tane yerli santrafor çözün
gidin bi tane daha inceci u23 oyuncu alın orta saha için

10 üzerinden 6.5'luk adamlar olsun yeter. Burada takımın kalanıyla beraber performansı 7 7.5'a çıkar zaten.

Katiliyorum, icerik sayilmaz yaptiklari zaten harika is yapiyor da demiyorum. Setenle kurdular duzeni keyifle takiliyorlar. Bugun meraktan actim (ank yinda gormeyince)

Ama bugunku gibi cikislari yonetim uzerine eskisini biraz andirdi(bu kadar gec tarihte olmasi tabi bir halta yaramaz taraftar zaten burnundan soluyorken). Ucundan proje konusuna da teget gecti etti. Hedefte yonetim olunca iyi kotu giydiriyor (ama tabi taraftari da koruklemek var isin icinde)

nitelikten vazgeçtim
şu takımın kadrosunu allah aşkına genişletin

yerli 1 tane stoper alın
u23 bi tane kanat alın, gidin 1 tane yerli santrafor çözün
gidin bi tane daha inceci u23 oyuncu alın orta saha için

10 üzerinden 6'lık adamlar olsun yeter.
yetişkin yabancı hakkını niye kullanmadın manyak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt