- 8 Temmuz 2015
- 36.001
- 70.993
- 3.893
Hocam bilgi akışınız mı kesildi foruma mı küstünüz kritik bilgilerinizden mahrum kaldıkTamamdır![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam bilgi akışınız mı kesildi foruma mı küstünüz kritik bilgilerinizden mahrum kaldıkTamamdır![]()
unuttum bile onu o kadar yıldım ya gerçektenyetişkin yabancı hakkını niye kullanmadın manyak
gerçekten almaya niyetlenmediğimize o kadar eminim kiunuttum bile onu o kadar yıldım ya gerçekten
şu pape sarr'ı almadığımıza inanamıyorum yabancı hakkını onda kullanmadık enayi gibi
Merhaba hemşehrim cantiktan ayiktimLeao senin o kafana cantık fırlatayım.

Genelleme yapmiyorum ki. Simdi izledigimde soyeldiklerine katiliyorum ama o kadar. (Gec kalmis da olsa) . Yaz boyu burdaki tivitler haricinde izlemedim halugu ya da 343u. 2 3 defa denk gelmisimdir maksimum ya da X te anektod gormusumdur. Tranfer haberi olayina zaten bakmam orada. Yonetim konularina dikkat ediyorum arada.Hocam senin için sanırım tek kriter yönetim eleştirisi. Yoksa doğru bilgi verip vermemesi, yanlış şekilde sallaması önemli değil gibi. Zira Haluk, Seten ile yayına başladıktan sonra her sene daha fazla aşağıya giden. Yanlış bilgiler ile sallayan birine dönüşme sürecine girdi kendisi.
Onun net kanıtları olmadığı için bir şey diyemiyorum ama ü bir tecavüz davası vardı.Atakan Karazor'u doğru düzgün izleyen var mı?
Mesela bizde 6 numarada çok iyi bi alternatif olmaz mı?
Ben transferin son gunude olsa napar ederler iyi oyunculari getirirler diyordumda suanki durum 2018-2019 sezonu devre arasi transfer donemine dondu gibi. Abdurrahim Albayragin Alan kardesime cok tezekkur ediyorum cumlesi aklimdan cikmiyor
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi