Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen seneki doymuş tükenmiş kadroya gereken takviyeler yapılmadı, çok değil 2 hafta sonra ŞL başlayınca görceğiz kadronun eksikliğini.

Son gün Leao'nun fiyatı düşsün diye beklerken diğer eksikler için niye hiç isim duymuyoruz ?

Hadi inatla orta saha almayacaksınız ama nerede santrafor, nerede stoper ?

Atakan Karazor'u doğru düzgün izleyen var mı?

Mesela bizde 6 numarada çok iyi bi alternatif olmaz mı?

Hocam senin için sanırım tek kriter yönetim eleştirisi. Yoksa doğru bilgi verip vermemesi, yanlış şekilde sallaması önemli değil gibi. Zira Haluk, Seten ile yayına başladıktan sonra her sene daha fazla aşağıya giden. Yanlış bilgiler ile sallayan birine dönüşme sürecine girdi kendisi.
Genelleme yapmiyorum ki. Simdi izledigimde soyeldiklerine katiliyorum ama o kadar. (Gec kalmis da olsa) . Yaz boyu burdaki tivitler haricinde izlemedim halugu ya da 343u. 2 3 defa denk gelmisimdir maksimum ya da X te anektod gormusumdur. Tranfer haberi olayina zaten bakmam orada. Yonetim konularina dikkat ediyorum arada.

Setenle beraber nasil takildiginin gayet farkindayim.

Yoksa duzenli izledigim tek koray var sabahlari, o da zaten belli cercevede muhabbet ediyor. Kiyici varsa EA bakiyorum o akdar.

Yedekte Adil D. var diye, ara sıra oynadı diye şampiyonluktan olmayız. Ama yedekte Adil seviyesinde 1 tane bile stoperin olmaması bizi şampiyonluktan edebilir.

Yedeğe bile yıldız alalım, illa ismi olsun yok yabancı olsun yok şöyle olsun böyle olsun derdindeysek hiçbir şey yapamayız.

Atakanin daha Ispanya'da tamamlanmamis tecavüz davasi var. Onlar böyle seyde agir ceza veriyor. Üstüne Deniz Undava kaptanligi kaybetti. Bize uzak kalsin.

Ben transferin son gunude olsa napar ederler iyi oyunculari getirirler diyordumda suanki durum 2018-2019 sezonu devre arasi transfer donemine dondu gibi. Abdurrahim Albayragin Alan kardesime cok tezekkur ediyorum cumlesi aklimdan cikmiyor

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray'da böyle dönemler bitmez renktaş. Benim forumu keşfettiğim dönem olan rezalet Misimovic ile biten transfer dönemi, son günlerde yapılamayan, gelmeyen transferler. Farklı isimler beklerken gelen Cris, Pandev, Dzemaili, Grosskreutz(lisansı çıkmadı), Sigthorsson (maça çıkamadı), Gomis'in gönderilip kimsenin alınamaması, son gün tarihi Diagne kazığı, Gedson bize gelmek isterken kasıtlı olarak alınmaması, son gün kimse alınamayınca Vecino ile anlaşılması daha sonra aşırı tepki nedeniyle vazgeçilip Ndombele gelmesi. Daha aklıma gelmeyenler vardır siz tamamlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt