- 31 Aralık 2015
- 15.484
- 10.184
- 1.688
Kaç senedir sd bile yok seçilemesi için bu bile sebep bu liseli zihniyetine lanet olsun.sözde başkanımız para harcamak istemiyor çünkü harcadımı da tam harcamak istiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç senedir sd bile yok seçilemesi için bu bile sebep bu liseli zihniyetine lanet olsun.sözde başkanımız para harcamak istemiyor çünkü harcadımı da tam harcamak istiyor
Son dakika:
Yonetim Cafer Guney'in telefonlarina dönüş yapmiyor.

Telefon emojisi firsat asistini geri ceviremedim.
Alemsin can ağabey
Düpedüz yalan atıyor bu artık.SON DAKİKA | Ali Naci Küçük: “Galatasaray, Rafael Leao için 17 milyon Euro teklif edip beklemeye geçti.”
Sallıyor
Bunun çoktan engellenmesi lazımdı. Her şeyi yalan dolanDüpedüz yalan atıyor bu artık.
GK kararı var. Florya parası transferde harcanamayacağına dair. Böyle bir şey demek tamamen mahkemelik olmaları demek o yüzden bu da yalan büyük ihtimal. Ancak o şirketle bir sponsorluk anlaşması olur onun parasıdır öyle olur.Ali Naci Küçük: "Galatasaray'da sıcak para sorunu var mı? Galatasaray'ın bunu anlatması lazımdı. Galatasaray, Batrakov için ödeyeceği 10 milyon euro'luk peşinatı; Florya projesini yapacak şirketten almış."
O sirkette salakti cunku projesine baslamadan 10 m ruro nakit cikarip verdi hemen...Yuzde 50-50 hasilat paylasimi maddesiyle oynamiyorlardir umarim...Ali Naci Küçük: "Galatasaray'da sıcak para sorunu var mı? Galatasaray'ın bunu anlatması lazımdı. Galatasaray, Batrakov için ödeyeceği 10 milyon euro'luk peşinatı; Florya projesini yapacak şirketten almış."
Kaliteli kanat konusunda söylediğinize kesinlike katılıyorum ancak Leao olmuyor diye gidip piyasadan silinmiş birilerine ya da zararı faydasından çok olacak birilerine para vereceğimize orta saha alalım diyorum. Bu takımın deli gibi orta saha ihtiyacı var bence. Aynı şekilde stoper ve yedek forvet ihtiyacı da ortada. Leao olmuyor diye gidip sol kanada birisini alma gerekliliği yok. Leao bir fırsattı, beceremedilerse gidip adam akıllı orta saha alsınlar. O bütçeyi doğru düzgün bir şekilde kullanabilirler hala.O kadar da katılmıyorum. Kaliteli bir kanat oyuncu bazen orta saha transferinden daha büyük fark yaratabilir. Sancho eski seviyesine yaklaşabilirse önemli katkı sağlar. Asıl mesele oyuncunun maaşı toplam maliyeti. Bu beceriksiz yonetimler kimseyi alamıyorsa bonservisi elinde olan oyuncular yonelmeli başka çare yok. transferin bitmesine CL kadro bildirimi 3 gün kaldı zamanımız daraliyor
Tam olarak bu yüzden siklet merkezi yaptılar bu transferi. O yüzden eksik diğer mevkiler ile ilgili isim de çıkmıyor dümenden attıkları isimler hariç Sarr gibi.İşin komiği Leao gelse de daha yapacak bir ton iş var. Bunlar Leao'yu alarak transfer dönemini kurtardıklarını düşünecekler.
SON DAKİKA | Ali Naci Küçük: “Galatasaray, Rafael Leao için 17 milyon Euro teklif edip beklemeye geçti.”
Sallıyor
Ali Naci Küçük: "Galatasaray'da sıcak para sorunu var mı? Galatasaray'ın bunu anlatması lazımdı. Galatasaray, Batrakov için ödeyeceği 10 milyon euro'luk peşinatı; Florya projesini yapacak şirketten almış."
SON DAKİKA | Rafael Leão, az sonra hem Aston Villa hem de Galatasaray seçenekleri konusunda ekibiyle SON BİR GÖRÜŞME yapacak. [@PBPcalcio]
yeter ula yeter