Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 82.199
- 94.077
- 5.263
Birmingham şehrini beğenmediyse, ilk teklif 9.5 milyon üzerine kuruş dahi çıkmayalım. G.t gibi kalsın. İt oğlu it!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 ihtimal var. Ya o şirketle sponsorluk falan da var onun parası peşin alındı. Yada Ali Naci'nin sallaması. GK kararı var ve o kararı es geçemezsin. Çünkü senden sonra gelecek x mahkemeyi acar ve kazanır hatta senden sonrası bile beklenmez herhangi bir GK üyesi mahkemeyi hemen açabilir GK kararına aykırı davranış ve yetkinin kötüye kullanımı vb. diye. O yüzden klasik Ali Naci'nin yanlış veya eksik bilgisi. Zaten yıllık 17 istediği de yalan İtalyan basını yazıyor işte 12 veriyoruz adam 15 istiyor diye. Ali Naci falan da sallıyor işte. Ali Naciye kalsa Batrakov'da 33 milyon bonservis 4.5-5 milyon net maaş + bonus alacaktı. Adamın verdiği tüm rakamlar yanlış.O sirkette salakti cunku projesine baslamadan 10 m ruro nakit cikarip verdi hemen...Yuzde 50-50 hasilat paylasimi maddesiyle oynamiyorlardir umarim...
Edit: alinan yetkilerdeki fonda toplama muhabbeti de cabasi bu arada.
Hic inandirici gelmedi.
Salliyor yav cok belli.2 ihtimal var. Ya o şirketle sponsorluk falan da var onun parası peşin alındı. Yada Ali Naci'nin sallaması. GK kararı var ve o kararı es geçemezsin. Çünkü senden sonra gelecek x mahkemeyi acar ve kazanır hatta senden sonrası bile beklenmez herhangi bir GK üyesi mahkemeyi hemen açabilir GK kararına aykırı davranış ve yetkinin kötüye kullanımı vb. diye. O yüzden klasik Ali Naci'nin yanlış veya eksik bilgisi. Zaten yıllık 17 istediği de talan İtalyan basını yazıyor işte 12 veriyoruz adam 15 istiyor diye. Ali Naci falan da sallıyor işte. ali Naciye kalsa Batrakov'da 33 milyon bonservis 4.5-5 milyon net maaş + bonus alacaktı. Adamın verdiği tüm rakamlar yanlış.
Bonuslarla 20 vereceğiz.Birmingham şehrini beğenmediyse, ilk teklif 9.5 milyon üzerine kuruş dahi çıkmayalım. G.t gibi kalsın. İt oğlu it!
Kesin salliyordur da eger ki Leao boyle bir sozlesme alirsa, Dursun'u yerler diyecegim ama ben kimi kandiriyorum. Dursun'a liseliler ses cikarmaz.SON DAKİKA | Ali Naci Küçük: “Galatasaray, Rafael Leao için 17 milyon Euro teklif edip beklemeye geçti.”
Sallıyor
sana atmadım leao'ya angry attım rdaş
sana atmadım leao'ya angry attım rdaş