Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.048
- 38.448
- 3.798
Can Uzun kaliteli yerli. TR'de bizden başka bir takıma gitmesini istemem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkili tandemde pek beklentim yok ama yerli, altyapı vs olunca 2 m euro maliyetle 1 yıl kiralanması ideal.Bence iyi bir ekleme olur.Senin düşüncen nedir?
Hocam sakatlığı tam geçti ise Quenda Sane değişikliği. Boşalan kontenjana forvet veya orta saha alırızBari Sane'yi Arabistan tarafına 25 civarına satalım da Lang'ı da alalım. En azından oradan takım maaşı biraz düşürürüz. Gerçi bu sezon takım maaşı fazla artmadı totalde ama.
Hala diyecegim tek kelime : Istifa.
Ağabey ben kaynağını yazdım GSCimbom admini diye ama yine de banladılarUlan benim wassapta yazdığımı utanmadan bana sormadan foruma yazmışsın bir de konuşuyor musun hala
Guendouzi'den iyi topçu Rios bu tarz bir karşılaştırma yapılabilirrios bizim yönetimin kısa sürede alabileceği iyi biri inş alınır. karakter olarakta piç biraz bize lazım aşırı pısırık takım osimhen olmasa
Beşiktaş bunu alırsa kendimi keserim.
Ali naci kucuk nerdesin...Rafa Leão, Galatasaray ile 2030’a kadar sözleşme imzalayacak. Yıllık 10 M€ net maaş + bonus kazanacak. (Di Marzio)
Adamların bu ihtimalleri varken bir de daha ihtiyaçları direk sağ kanat. Leao için mi uğraştılar? Gerçi bu oyuncu da bencil bir oyuncu ama daha çok genç mesela.
Valla ben de çok üzülürüm hasetimden de çatlarım...Can Uzun kaliteli yerli. TR'de bizden başka bir takıma gitmesini istemem.
Senin hakkini yedirmeyiz yavHocam ben de büyü yaptım
Maho ve kahvekonyak iyidir
Tolgahan da idare eder ve iyi niyetli