Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rios'u ne zaman izlediniz en son beyler hiç ihtiyacımız olmayan bir profil neye göre istiyorsunuz
Hayır tam tersi ihtiyacımız olan bir adam. Agresif 6 numara, adam adama oynar alan savunması yapar geri dönüşlerde savunur, ayağı iyi fiizk iyi dribling bile var. Lemina ile çok rotasyon olur leminayı stoper yaparsın

Bana göre cuk bir transfer olur

Hayır tam tersi ihtiyacımız olan bir adam. Agresif 6 numara, adam adama oynar alan savunması yapar geri dönüşlerde savunur, ayağı iyi fiizk iyi dribling bile var. Lemina ile çok rotasyon olur leminayı stoper yaparsın

Bana göre cuk bir transfer olur
Katılıyorum sert oyuncu bizde her daim iş yapar Tam tersi yumusak oyuncular bizde iş yapmıyor.

Onur Tuğrul: Rakibin uç tarafında Leao-Osimhen-Sane’yi gördüğümde ben hiçbir yere çıkamam abi. Rakip sahaya geçmekle çok uğraşmak istemem.

Sane-Leao-Osimhen, dünyada bunlarda daha hızlı, atletik PSG ve Real Madrid. Onlardan daha atletik ileri üçlü yok.

Gözlerime inanamiyorum yav
Forumda resmen Benfica’nin cöpünü isteyenler var
Siz Benfica’yi mi büyütüyorsunuz yoksa bizi mi kücümsüyorsunuz?
Adam benfica da bile formasını kaybetmiş olabilir o kadar düşmüştü en son zaten iyi döneminde dahi abartılmış bir oyuncuydu benfica anladı çakmaya çalışıyor

Maliyetini geçiyorum Rios şuan tam ihtiyacımız olan bir topçu, rakibi karşılayacak, agresif, tribünlere oynayacak sert bir topçu. Hücum aksiyonlarını Torreria-Batrakov yapar, takımın savunmasını 2 tık üste çeker

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gözlerime inanamiyorum yav
Forumda resmen Benfica’nin cöpünü isteyenler var
Siz Benfica’yi mi büyütüyorsunuz yoksa bizi mi kücümsüyorsunuz?
Çöp değil geçen sene Real maçlarında takımın en iyisi idi

Barca ve PSG orta sahalarına karşı en iyi savunma yapacak adam Riosdur

21.45'te milan - venezia maçı var leao stadyuma gider herhal

şu ön 3lüye zımba gibi bir orta saha yakışır yakışmalı, çok iyi bir orta saha almalıyız Salla,Singo,Lemina,Sara artık kim gider bilmiyorum ama eksik bırakmayıp bu hamleyi yapmamız lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt