Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 4.293
- 4.170
- 698
hakan muhabbeti çıktı bct şimdi 20 tane haber girer tier 1 sanıyor kendini adamım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır tam tersi ihtiyacımız olan bir adam. Agresif 6 numara, adam adama oynar alan savunması yapar geri dönüşlerde savunur, ayağı iyi fiizk iyi dribling bile var. Lemina ile çok rotasyon olur leminayı stoper yaparsınrios'u ne zaman izlediniz en son beyler hiç ihtiyacımız olmayan bir profil neye göre istiyorsunuz
Katılıyorum sert oyuncu bizde her daim iş yapar Tam tersi yumusak oyuncular bizde iş yapmıyor.Hayır tam tersi ihtiyacımız olan bir adam. Agresif 6 numara, adam adama oynar alan savunması yapar geri dönüşlerde savunur, ayağı iyi fiizk iyi dribling bile var. Lemina ile çok rotasyon olur leminayı stoper yaparsın
Bana göre cuk bir transfer olur
sergey sırada kim var leaoda yıldızlar yanıltmadı şuan ne diyorlar ?Ani haberler istiyoruz Tanrım
Çarp bizi seni yüce çarpıcı
Jim Carrey sesiyle
Adminim altunum 1 dk bile düşünülmeden alınmalıdır mevcut şartlardaHakan sinsi oldugu icin bir soguk olduk ama profesyonel davranirsa bence gelsin, yani uzaktan sutlarla gol atabilecek duran toplari fisek gibi kullanan birini almis olursun ustelik yerli
Adam benfica da bile formasını kaybetmiş olabilir o kadar düşmüştü en son zaten iyi döneminde dahi abartılmış bir oyuncuydu benfica anladı çakmaya çalışıyorGözlerime inanamiyorum yav
Forumda resmen Benfica’nin cöpünü isteyenler var
Siz Benfica’yi mi büyütüyorsunuz yoksa bizi mi kücümsüyorsunuz?
Çöp değil geçen sene Real maçlarında takımın en iyisi idiGözlerime inanamiyorum yav
Forumda resmen Benfica’nin cöpünü isteyenler var
Siz Benfica’yi mi büyütüyorsunuz yoksa bizi mi kücümsüyorsunuz?
Yahu boyle adamlara prim vermeyin. Yuz tane haber yaziyorlar.Kahveye Konyak > Romano/Moretto