Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benfica taraftarı geneline göre rios:

✅çok fiziksel, çok koşuyor, çok mücadele ediyor

❌pasları çok iyi değil, atakta hiç etkin değil, ödenen bonservise göre (30m) benfica tarihinin en büyük kazığı, teklif geldiği an satın, 20 milyon verecek enayi bulursanız havalanına kendim götürürüm, vs.
Bizde kesin iş yapar, inceci olmadığı vs doğru bir de performansı dalgalı bence, Benfica 2 senedir başarısız olduğu için de taraftarı hassas, opsiyonlu kiralamayla gidilebilir.

Ha Sarr varken gerek var mı buna gitmeye, yok.

Bizde kesin iş yapar, inceci olmadığı vs doğru bir de performansı dalgalı bence, Benfica 2 senedir başarısız olduğu için de taraftarı hassas, opsiyonlu kiralamayla gidilebilir.

Ha Sarr varken gerek var mı buna gitmeye, yok.

Sarr konusuna bir şey diyemem ama admirim senin Enciso konusunda dediğin gibi karakter olarak, tarz olarak bize cuk oturacak bir oyuncu. Gelirse burada 2 sene prime dönemini geçirir muhtemelen. Taraftar gazıyla da alır yürür

Farklı düşünüyorum. Eksik girmek bize hiçbir zaman yaramadı.
5 tane çok sağlam transfer de yapsak devre arası 3 tane eksiğimiz olacağına emin gibiyim.

2 olmasa da 1 tane bırakırdım ben. Gerisi giden olursa. Transfer yapmak için kontenjan açma ihtiyacını bildikleri anda baya uğraştırır menajerler takımlar vs.

Aşkını bir sır gibi senelerdir sakladım
Geceleri rüyada ismini sayıkladım
Aşkını bir sır gibi senelerdir sakladım
Geceleri rüyada ismini sayıkladım

images-8.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt