Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 16.393
- 15.629
- 1.548
alvarez gelirse şl yarı final garanti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener Talisca'yi Alvarez icin gönderiyor olmasınHemen Alvarez'li kadrolar yapin.
Dogmaz ama dogarsa aliriz tabi ki.Alvarez fırsatı doğarsa sizce alır mıyız?
Çeyrek bile maksimum %10alvarez gelirse şl yarı final garanti
Talisca’yı bedava mı gönderdiler bonservisli mi bilmiyorum.Sadece bilgi versen yeterdi.Hala övmek diyorsun enteresan.Adamların yapabildiği şey bunlar.Sen hangi oyuncunu aldığın fiyata satabiliyorsun peki?Nellson jelert sara gibi mesela.Adamlar nesri symanski falan para kazanıyor.Yani bi şekilde elden çıkarıyor işte.Yorumunu da yap övmeni de öv ama taliska konusu üzerinden sattilar diyip ovuyorsun. Neyi sattilar bedava gidiyor. Amrabati, diegoyu satsınlar gorelim.
Alvarez acaba hayatinda fener diye bir takimi duymus mudur?Fener Talisca'yi Alvarez icin gönderiyor olmasın![]()
Bu sene yönetim bizi çok yıprattı. Çok büyük güven kaybı varDogmaz ama dogarsa aliriz tabi ki.
Biz de artık yer yok ama açarız gel.Simeone: "Eğer Alvarez, Atletico Madrid için oynamayı reddederse, o zaman onu hayal bile edemeyeceği bir kulübe kiralayacağız. İspanya dışında bir yere, orada seçimlerini düşünebilir."

Fenerle görüştü diye değil sadece. Adam 2.İlkay vakası olacak çok net. Bize bu tip adam lazım değil. Driblingci adam lazım. Hakan Torrik kadar bile oynayamaz bizde.Bizim bu taraftar neden Hakan'a tepkili fenerle görüştü diye bakın şuan can uzun da görüşüyoruz yada biz Yusuf'u istiyoruz bizim altyapıyı bırakıp fenere gitti onun nasıl sindiriyorsunuz?
SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi