Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atletico haklı bence. Beni satın gideceğim, küstüm oynamıyorum tutumu hoş değil. Kontrat neden yapılıyor? Kulübün satmak istemiyorsa satmaz, sen de oynayacaksın paşa paşa. İmza atmışsın sözleşmeye. Yeni sözleşme yapmazsın, alır ceketini gidersin bitince.

Hakan Ç alacağımıza hiç kimseyi almasınlar orta sahaya.

İlkay gibi Sara gibi tiplerin yanına biri daha eklenir. Şu kuru kalabalığı gönderip maaş yükünden kurtulup bi tane adam akıllı futbolcu neden almazlar anlamak güç.
Aynen öyle belki eldekilerden iyi ama aynı tarz.Birde yaş sıkıntı sakatlık sorunuda olabiliyor.Zaten biz öyle çok iyi pas yapan takım değiliz daha çok hzılı hücumu düşünen takımız.Anadolu takımlarını açmak içinde ileri dörtlünün meziyetleri önemli.Batrakov ne kadar etkili olacak bu konuda önemli.Sadece leaonun ayağına bakarsak gene sıııntı yaşarız.
Bize uyacak tek orta saha tipi hemen fark yaratacak oyuncu sarrdır.gelsin direk katkı sağlar.Hızıyla driblingleriyle rakibin dengesini bozup daha rahat pozisyona girme ihtimalimiz olurdu.Oyun kurucu bir adam değil.Fakat öyle ndiaye gibide pas özürlü değil.Oyun tarzımızada uygun iyi baskı yapar.

Dediğin gibi en baştan leminayla uzatılmasa lesley yerinede adam gibi 6-8 alsak hiçbir sırunumuz kalmayacaktı.

Talisca’yı bedava mı gönderdiler bonservisli mi bilmiyorum.Sadece bilgi versen yeterdi.Hala övmek diyorsun enteresan.Adamların yapabildiği şey bunlar.Sen hangi oyuncunu aldığın fiyata satabiliyorsun peki?Nellson jelert sara gibi mesela.Adamlar nesri symanski falan para kazanıyor.Yani bi şekilde elden çıkarıyor işte.
Sara'ya geldi aldığın fiyattan biraz fazlası satmadın, Davinson'a 30+5 geldi satmadın, Barış'a 35 geldi satmadın. Sen satmayı tercih etmiyorsun onlar zararına da olsa ediyor bu kadar basit.

Leao transferi gelecek diğer transferleri kolaylaştırır ama yönetim transfer yapmak istiyorsa tabi. Bunlar bi leao aldık tamamdır bu saf taraftar sesini keser diye düşünür bence
Hatta şöyle empoze ederler leoyu aldı adamlar bu kadar şımarılık yeter dedirtirler

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alvarez galiba Barça’ya gitmek istiyor. Onun için Arsenal’i filan red etmiş. Türkiye’ye düşme ihtimali yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt