- 20 Mayıs 2011
- 23.536
- 10.463
- 1.873
Hakan’a şöyle fit olurum sadece.
Hem Lemina hem Torreira hem Nhaga (kiralık) gidip Rios+Sarr + Hakan gelecekse.
Diğer türlü ortasaha çok durağan olacak önümüzdeki sene de bunların hiçbirini gönderemeyeceksin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rafael Leão bugün, Cumartesi günü saat 12:00 İtalya saatiyle İstanbul'a uçacak. (Fabrizio Romano)Gtanin coverlarindan bazilarinda da ayni ucak var yav ,o kadar anlam yuklememek lazim.
Bir donemin tranafer aciklamalarindaki puzzle keyifliydi bir yere kadar ama bence artik yok o.

Leao hariç 4?Yüksek çünkü alanımız da kalmadı. Bugün bir toplantı daha yapılacak bildiğim kadarıyla.
Gideceklerin ihtimaline göre nasıl bir alınacak bakacağız. Yusuf, Bertuğ, Deniz, Ümit, Hakan, Arda Okan, Mithat görüşülen isimler. Ozan için de gelir mi diye yoklanıyor.
Barış'ın gitme ihtimaline karşı 2 ay önce Ferdi için aracılar üzerinden iletişime geçildi. Aziz'e de büyük ayar çekilmek isteniyordu ama oyuncu kariyerine PL'de devam etmek istediğini FB için de dönmeyeceğini söyledi.
U23'ün nerede değerlendirileceği düşünülüyor şu an.
Ben hiç beklenmeyen bir sürpriz isimden çıkılabileceğini düşünüyorum bu arada.
Dediğim gibi GS minimum 4 transfer daha yapacak.
Iletisim zaten yok, beni en kizdiran seylerden biri.Liyakat değil sadakat konusu var biraz. Bu da kurumsallıktan uzak tutuyor kulübü.
Ama çıkıp her konuda da açıklama yapılırsa olmaz. En azından süreçlerle alakalı daha sık bilgi verilmeli bu konuya katılıyorum sadece transfer değil maç sorunları, saha dışı olaylar için de.
Uslu'nun ceza iptal edilmiş tınlayan yok mesela.
Iletisim zaten yok, beni en kizdiran seylerden biri.
"gazeteciyim, haberi saklayamaam" gibi kendini resmedenlerin her dedigine tabi cevap verilmez ama baktin ipin ucu kaciyor genel bir suru gundeme dair 3 5 cumle ederken onlarin da agzinin payini dogru uslupla vermek gerekli.
Uslunun ceza, samsun deplasmana yorgun gidecek veteran kadrolari ama yasin kol atamasi... hepsi goz onunde gerceklesiyor.
Burhanin kelle musiala surecinde aninda yalanlama (muhtemelen bayern ile aramizda olan hassas konu oldugu icindi belkide) ama ulke gundeminde umursamazlik...
Neden Galatasaray demiyorRafa Leão, Galatasaray'a transferini doğruluyor: “Yarın ayrılıyorum, her zaman Milan'ı izleyeceğim. AC Milan'ı seviyorum ve bu asla bitmeyecek”.“Birçok yıldan sonra Milan'a her şeyin en iyisini diliyorum, kulübün tarihinde yer aldığımı hissediyorum”.
Hangi fofana lyondaki mi yoksa Milanda ki miFb de fofana yı zorluyor baya
Diğer türlü ortasaha çok durağan olacak önümüzdeki sene de bunların hiçbirini gönderemeyeceksin.
Günaydin beyler
lyonHangi fofana lyondaki mi yoksa Milanda ki mi
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi fofana lyondaki mi yoksa Milanda ki mi
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi