Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hakan’a şöyle fit olurum sadece.

Hem Lemina hem Torreira hem Nhaga (kiralık) gidip Rios+Sarr + Hakan gelecekse.

Diğer türlü ortasaha çok durağan olacak önümüzdeki sene de bunların hiçbirini gönderemeyeceksin.

Gtanin coverlarindan bazilarinda da ayni ucak var yav ,o kadar anlam yuklememek lazim.

Bir donemin tranafer aciklamalarindaki puzzle keyifliydi bir yere kadar ama bence artik yok o.
Rafael Leão bugün, Cumartesi günü saat 12:00 İtalya saatiyle İstanbul'a uçacak. (Fabrizio Romano)
Uçak L altında zaten ve iniyor. Belki de maç posterindeki tek mesaj bile olabilir :asd:

Yüksek çünkü alanımız da kalmadı. Bugün bir toplantı daha yapılacak bildiğim kadarıyla.

Gideceklerin ihtimaline göre nasıl bir alınacak bakacağız. Yusuf, Bertuğ, Deniz, Ümit, Hakan, Arda Okan, Mithat görüşülen isimler. Ozan için de gelir mi diye yoklanıyor.

Barış'ın gitme ihtimaline karşı 2 ay önce Ferdi için aracılar üzerinden iletişime geçildi. Aziz'e de büyük ayar çekilmek isteniyordu ama oyuncu kariyerine PL'de devam etmek istediğini FB için de dönmeyeceğini söyledi.

U23'ün nerede değerlendirileceği düşünülüyor şu an.

Ben hiç beklenmeyen bir sürpriz isimden çıkılabileceğini düşünüyorum bu arada.

Dediğim gibi GS minimum 4 transfer daha yapacak.
Leao hariç 4?

Liyakat değil sadakat konusu var biraz. Bu da kurumsallıktan uzak tutuyor kulübü.

Ama çıkıp her konuda da açıklama yapılırsa olmaz. En azından süreçlerle alakalı daha sık bilgi verilmeli bu konuya katılıyorum sadece transfer değil maç sorunları, saha dışı olaylar için de.

Uslu'nun ceza iptal edilmiş tınlayan yok mesela.
Iletisim zaten yok, beni en kizdiran seylerden biri.

"gazeteciyim, haberi saklayamaam" gibi kendini resmedenlerin her dedigine tabi cevap verilmez ama baktin ipin ucu kaciyor genel bir suru gundeme dair 3 5 cumle ederken onlarin da agzinin payini dogru uslupla vermek gerekli.

Uslunun ceza, samsun deplasmana yorgun gidecek veteran kadrolari ama yasin kol atamasi... hepsi goz onunde gerceklesiyor.

Burhanin kelle musiala surecinde aninda yalanlama (muhtemelen bayern ile aramizda olan hassas konu oldugu icindi belkide) ama ulke gundeminde umursamazlik...

Iletisim zaten yok, beni en kizdiran seylerden biri.

"gazeteciyim, haberi saklayamaam" gibi kendini resmedenlerin her dedigine tabi cevap verilmez ama baktin ipin ucu kaciyor genel bir suru gundeme dair 3 5 cumle ederken onlarin da agzinin payini dogru uslupla vermek gerekli.

Uslunun ceza, samsun deplasmana yorgun gidecek veteran kadrolari ama yasin kol atamasi... hepsi goz onunde gerceklesiyor.

Burhanin kelle musiala surecinde aninda yalanlama (muhtemelen bayern ile aramizda olan hassas konu oldugu icindi belkide) ama ulke gundeminde umursamazlik...

Ali dürüst gibi biri lazım kesinlikle.

Bu arada Batrakov'u yüksek ihtimal ilk 11'de göreceğiz bugün. Oyuncu epey hazır durumda ve takımla kaynaşmış. Son 2 taktik idmanda da ilk 11 olarak yer almış. Hoca karar değiştirmezse 11 başlayacak gibi duruyor.

Bu arada kanali paylasmak yasak biliyorum ama timurlenkin 30dk lik son programini baya begendim.

Benim de dikkatimden kacmis "o kadar kisi gidiyorsunuz niyeyse , sadece baskanin yakasinda Galatasaray rozeti var" gibi tespiti var bir suru giydirmesiyle beraber.

Tamamini izlemedim basini dinledim sadece ama hakli buldum bir cok dedigini.

Rafa Leão, Galatasaray'a transferini doğruluyor: “Yarın ayrılıyorum, her zaman Milan'ı izleyeceğim. AC Milan'ı seviyorum ve bu asla bitmeyecek”.“Birçok yıldan sonra Milan'a her şeyin en iyisini diliyorum, kulübün tarihinde yer aldığımı hissediyorum”.

Neden Galatasaray demiyor

İşkillendim ben

Hayırdır olm

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HQ1DusfXQAA3u3A

Diğer türlü ortasaha çok durağan olacak önümüzdeki sene de bunların hiçbirini gönderemeyeceksin.

Önümüzdeki sene sadece hakan kalır lemina torreira gönderilir, oraya 2 tane cengaver alınır. Çalhanoğlu olmazsa olmazdır bence. Takımda bir tane onun gibi pasör ve şutör adam yok

Bu adamın demode futbol oynadığını ve katkısının sınırlı olacağını düşünen yalnızca ben miyim acaba?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt