Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yes. ama niyeyse takıma dair oyunculara hocaya güvenim en az geçen seneki kadar var.

bu sene de hayırlısıyla şampiyon olacağız maalesef
revizyon yapılmalıydı ama yapılmadı, neyse revizyon yaptırtacağız bir şekilde...
şampiyonluk zor bu sezon ,sonuna kadar desteklicez tabi nolursa olsun
#Yönetimİstifa

Bu arada ben mi abartıyorum bilmiyorum ama içeride Barça'yı elek ederiz gibime geliyor. Savunmayı öne çıkartmaları, avel gibi ofsayt taktiği yapmaları ve sığır presi düşününce Juventus faciası çıkarabiliriz geride sağlam kalırsak.

PSG dışı da istesek ve sağlam durursak her maçtan 3 puan ile döneriz ama ne kadar konsantre oluruz.

Aşırı ayak dolandıracak takım yok bence zor kura denmesine rağmen.

Bu arada ben mi abartıyorum bilmiyorum ama içeride Barça'yı elek ederiz gibime geliyor. Savunmayı öne çıkartmaları, avel gibi ofsayt taktiği yapmaları ve sığır presi düşününce Juventus faciası çıkarabiliriz geride sağlam kalırsak.

PSG dışı da istesek ve sağlam durursak her maçtan 3 puan ile döneriz ama ne kadar konsantre oluruz.

duyum ver

Barış'ın o maç oynaması %100 şart. Leao veya Sane'den hangisinin form durumu daha iyiyse artık.

barcelona maçında 84 kez falan göreceğimiz görsel o gün yardımcı hakemlere x5 mesai falan yazılmalı

1787988798785.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt