Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün maça doğru ve özellikle maç sonrası okan hocanın röportajına göre duyumlar akar ama tabi şu maçı iyi oyunla alıp yine dosta güven düşmana korku verelim

ANK muhabiri temmuzun başında sabır edilmeli yönetim istifa noluyoruz falan deyip 10-15 gün önce ben uyarmıştım falan diyen utanması olmayan bir insanımsı videoyu bulamadım şimdi

transferi sırf gardi yapıyor diye maaşı kafasına göre %50 artırması son radde olmalı bence fbli malum holigan yapar anca bunu

olm Barcelona Osimhen yüzünden ofsayt taktiği falan uygulamayabilir o gün

ha eğer yaparlarsa valla acayip terse yatırabiliriz bunları

avel gibi ileri çekip orta alanda baskı yaparız derler

bilmiyorlar henüz burukball'ı

uğurcan'dan 100 metre long passla Osi'yi buluruz biz o maç

Osimhen de Cubarsi'yi tükürür

Bence yanlis, leaoyu alamasaydik lyona 30+ bonusla baslayip 35 verecektik bence.

Sonra forvet transferine cok para dokecektik tahminimce.

Bizim medyacilar italyanlara "ya bak olm boyle yazacaksin etkilesim icin" der gibi egitim vermis gibi bu yaz.
Yav Can

ANK muhabiri temmuzun başında sabır edilmeli yönetim istifa noluyoruz falan deyip 10-15 gün önce ben uyarmıştım falan diyen utanması olmayan bir insanımsı videoyu bulamadım şimdi

transferi sırf gardi yapıyor diye maaşı kafasına göre %50 artırması son radde olmalı bence fbli malum holigan yapar anca bunu

ya şu lesley yerine gerçekten iyi bi u23 bulsak 2 stoper 1 forvet yedeğine iyi takım olacaktık

Lucas ve lemina top oynasın diye dua edicez şimdi ben bitik olduklarını düşünmüyorum özellikle torreiranın problemi sadece mental

batrakovun tutması da çok kritik 8 karakterli olduğu için orta saha daha güçlü olacaktır bu yıl

Alvarez’in gelme ihtimali olsa Singo’yu hayrına bırakırız ya da o sikko kontenjandan oynar toplasan anca o kadar maça çıkıyor zaten.
Niye hayrına bırakıyorsun,onu geturen yönetici bir zahmet masrafını karşılamak zorundadır.Oynamadan iade olacak neredeyse.Demem o ki,su Singo transferi bize ders olsun.Olurmu?

Gardi'ye "futbolla ilgili en büyük hayaliniz nedir?" deniyor, o da "Galatasaray'la CL kazanmak diyor." roportajda. Illa ki rastlayan, izleyen olmustur.
Adama "bu isi coz" emri verildigi an isi en hizli sekilde cozuyor. Oyle bir algi olusmus ki bazi art niyetli insanlarda, sanki bu adam isini babasinin hayrina yapmak zorunda. Siradaki yonetim birazcik akilliysa bu adami ikna eder ve olusumun icine dahil eder. Bu yaz da yonetimin Gardi inadi isleri buraya getirdi.

Leao transferini bitirdikten sonra bu adam hakkinda negatif kamuoyu olusturmaya calismak en amiyane tabirle kusculuk yapmaktir.

Singo transferine demediğimi bırakmadım ama PSG Barça falan çıktı mecbur bu herifi hayvan gibi oynatacaz. Hem de %100 haliyle olmak zorunda Liverpool Ajax maçlarındaki gibi.

Raphinha'yı karısı beller.

ŞL'de adam akıllı oynatalım da satalım bu arada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt