Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu çok açık bir durum var, bu adam bizim kulübün seçilmişi ya da profesyoneli değil. Tabii ki yaptığı işten kâr edecek. Mal mal konuşuyorlar. Bunlarla dalga geçip bırakmak lazım.
Kesinlikle ustad, haklisin.. Leao gibi guzel bir guzel hamle sonrası bu adamı tebrik etmek yerine hedef haline getirme isi tam caresizlik gibi geliyor.. veya sozlesme detayları kesinleşmeden 1.5x değer arttırarak taraftarı kızdırmak gibi şeyler. Kendi adıma böyle şeyler gördüğüm hesabı engelliyorum Twitter'de. Etkileşim sevdasına sapıttı çoğu kişi.

Bence artık orta sahaya da defansa da fizik değil gerçekten oyun zekası ve top tekniği yüksek oyuncular gelmeli.

Leao-Sane-Barış-Osimhen... Hatta Batrakov da tek topçu olduğu için aslında oyunu hızlandıran bir profil.

Bizim oyun aklımız ileride değil orta sahada olmalı. Oyunu orta sahamız yönetmeli zira ön alanımız full koşucu artık.

Sane, Barış vs bunların ayağına top istedikleri her maçta sorun yaşarız.

Defansa bi Popescu, orta sahaya bi Emre Belözoğlu lazım.

İstediğin oldu İskender abi. Leao geldi. Düşüncelerin nedir? Ciddi katkı verecek midir sence?
abi valla şovun şovunu yapar da şu süreç o kadar uzadı beni strese soktu ki sevinemedim bile doğru düzgün.Hani kendisinin napacağı belli zaten de osimhen'e boost gelicek en önemli nokta o olur.Şuan ligin en iyi kanat oyuncusu bizde açık ara

Bence artık orta sahaya da defansa da fizik değil gerçekten oyun zekası ve top tekniği yüksek oyuncular gelmeli.

Leao-Sane-Barış-Osimhen... Hatta Batrakov da tek topçu olduğu için aslında oyunu hızlandıran bir profil.

Bizim oyun aklımız ileride değil orta sahada olmalı. Oyunu orta sahamız yönetmeli zira ön alanımız full koşucu artık.
Melo lazım MELOoOOoOoo 🥲

Singo transferine demediğimi bırakmadım ama PSG Barça falan çıktı mecbur bu herifi hayvan gibi oynatacaz. Hem de %100 haliyle olmak zorunda Liverpool Ajax maçlarındaki gibi.

Raphinha'yı karısı beller.

ŞL'de adam akıllı oynatalım da satalım bu arada
Singo nun bundan haberi varmı?

Yav erzurumlu oyuncuların yanından uçak gibi geçtiği adamla biz şimdi barcelona maçına mı cıkıcaz, Allah aşkına bari nelsson bir şekilde sokulsun oraya vardır bir yolu

Singo eğer sakat değilse yani maça çıkabildiyse çok iyi bir sağ bek.

Sorun zaten bunu az yapıyor olması.

Yoksa senede 40-45 maç oynayan bir Singo problem olmazdı.
Sebebi şu: Orantısız güç kullanıyor,denge fonksiyonu sıfır maalesef.Surekli sakatlığı çağırıyor.Tamam birşeyler yapmak istiyor lakin bu şartlarda tüm sezona yayabilmesi imkansıza yakın .Maalesef.Sicramasi dengesiz,koşması dengesiz,ikili ilişkileri dengesiz.Sonucta dengesiz.Umarim torpulenerek döner sahalara.Yoksa kaçınılmaz son devam edecektir.Buarada yıllık 5 m sağ bek içinde devam ediyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt