- 18 Temmuz 2009
- 83.003
- 243.462
- 5.263
Ne alaka kardeşim Y.akçiçek yazacaktım uzun uzun yazmayayım diye, çiçek ayrı kalmış istemsiz.Elitist forumumuza yakışmayan söylemlerden kaçınalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne alaka kardeşim Y.akçiçek yazacaktım uzun uzun yazmayayım diye, çiçek ayrı kalmış istemsiz.Elitist forumumuza yakışmayan söylemlerden kaçınalım.
Biraz daha acarmisin konuyu?ZTK mi demek istedin.Formul derken.Liste tamamen kullanılacak. Bir formül düşünülüyor, yapılabilirse başka şeyler de konuşabiliriz.
Adil’i asla istememAdil Demirbağ
Ali Habeşoglu
Birde yerli kanat transferi için ne dersin sevgili Keramettin?
Tor da lemşna da baskı yediğimizde topu ön alana geçiremiyor... bunj dandik çorum maçında da Erzurum maçında da gördük... bize dandik bir baskı yapıldığında bile gelişigüzel uzaklaştırmaya yapılıyor... sara ileride oynadığı için iki maçta daha da belli oldu... bizim tek sorunumuz deli gibi savunma yapabilen bir orta saha değil ne yazık ki... biz top çıkaramıyoruz 2. 3. Bölge bağlantılarımız zayıf.Torreira Lemina Batrakov demek istedin.Sara 8 asla olamaz onda da savunma yok yalan.Bize sahici savunmacı 8 lazım çünkü Torreira resmen oluyor koşmaktan yama kapatmaktan.Avrupada sahici 2 ortasaha basmalı.Bana göre bu dogrultuda hareket edilmeli.Batrakov asla yapmayacağına göre 6 ve 8 in adam gibi top oynayacak savaşacak.bence leminayi yazmayacaksan eğer oraya Melo lazım.Hakan sence uyuyormu bu dediklerime.Liverpool maçını düşün ve ona göre karar ver.
Birşeyi çok merak ediyorum Oğuz Aydını biz niye alamadık /almadık o vakit?Neydi sebep?
Baktım da bazen 3 lü, bazen 4 lü oynuyorlarmış.1500 dakika kadar süre almış yusuf.Fena değil.Oynamadıki orada doğru düzgün, geçen sene ikinci devre listeye bile yazmadılar.
Üçlü de oynuyorlardı hocaları Inzaghi zaten.
Bir tarafim iceride aston maci denk gelecek hissiyatinda ama cok kararsizim. Nereye ne dusecek diye detayli da bakmadim.Clde inş ilk hafta psg deplasmanıyla başlarız
Genelde kötü başlıyoruz zaten bari kazanabileceğimiz bi maç gitmesin elimizden
Topu durdurma kısmında varız fakat o anda efektif kullanamıyoruz.iste hücum yönlü 8 o nedenle hala bakiliyor ya.Tor da lemşna da baskı yediğimizde topu ön alana geçiremiyor... bunj dandik çorum maçında da Erzurum maçında da gördük... bize dandik bir baskı yapıldığında bile gelişigüzel uzaklaştırmaya yapılıyor... sara ileride oynadığı için iki maçta daha da belli oldu... bizim tek sorunumuz deli gibi savunma yapabilen bir orta saha değil ne yazık ki... biz top çıkaramıyoruz 2. 3. Bölge bağlantılarımız zayıf.
Baş scout ve sportif direktörümüz olan şahıs nedeniyleBirşeyi çok merak ediyorum Oğuz Aydını biz niye alamadık /almadık o vakit?Neydi sebep?
biz toplumuyuz sence kinkPSG çok basit gol yiyor , umarım toparlamadan ilk maçımız PSG ile olur
Hala yapiyormu transferi?
Tabi değiliz ama toplu halimizi toparlanmış PSGye tercih etmem knkbiz toplumuyuz sence kink
Oliveiranın ilk geldiği dönemki hali ve leminanın ilk kiraladığımız dönemki sakatlanmayanı lazımBence artık orta sahaya da defansa da fizik değil gerçekten oyun zekası ve top tekniği yüksek oyuncular gelmeli.
Leao-Sane-Barış-Osimhen... Hatta Batrakov da tek topçu olduğu için aslında oyunu hızlandıran bir profil.
Bizim oyun aklımız ileride değil orta sahada olmalı. Oyunu orta sahamız yönetmeli zira ön alanımız full koşucu artık.
Sane, Barış vs bunların ayağına top istedikleri her maçta sorun yaşarız.
Defansa bi Popescu, orta sahaya bi Emre Belözoğlu lazım.
O iş reijneders den sonra ortadan kalktı... bu senenin en iyi transferi olabilirdi bence leao dan falan çok daha özel biri olurdu bizim için...Topu durdurma kısmında varız fakat o anda efektif kullanamıyoruz.iste hücum yönlü 8 o nedenle hala bakiliyor ya.
Zaten hem hücum hem savunması olan 8 aldinmi o dediklerinin hepsi çözülecek.Alabilirsek amenna alamaz isek direk Batrakov yaklasip topu alıp götürecek ama onunda tek eksiği dripplingmis.O nedenle iyi bir 8 şart maalesef.
Avrupa maçları farklı oluyor.Toparlaniriz ozamana dek İnşallah.Yeterki su 3 gün eksikler kapansın.Iyi bir 8 numaraya çok ihtiyacımız var.Tabi değiliz ama toplu halimizi toparlanmış PSGye tercih etmem knk