Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Torreira Lemina Batrakov demek istedin.Sara 8 asla olamaz onda da savunma yok yalan.Bize sahici savunmacı 8 lazım çünkü Torreira resmen oluyor koşmaktan yama kapatmaktan.Avrupada sahici 2 ortasaha basmalı.Bana göre bu dogrultuda hareket edilmeli.Batrakov asla yapmayacağına göre 6 ve 8 in adam gibi top oynayacak savaşacak.bence leminayi yazmayacaksan eğer oraya Melo lazım.Hakan sence uyuyormu bu dediklerime.Liverpool maçını düşün ve ona göre karar ver.
Tor da lemşna da baskı yediğimizde topu ön alana geçiremiyor... bunj dandik çorum maçında da Erzurum maçında da gördük... bize dandik bir baskı yapıldığında bile gelişigüzel uzaklaştırmaya yapılıyor... sara ileride oynadığı için iki maçta daha da belli oldu... bizim tek sorunumuz deli gibi savunma yapabilen bir orta saha değil ne yazık ki... biz top çıkaramıyoruz 2. 3. Bölge bağlantılarımız zayıf.

Birşeyi çok merak ediyorum Oğuz Aydını biz niye alamadık /almadık o vakit?Neydi sebep?

bu

IMG_9678.webp

Clde inş ilk hafta psg deplasmanıyla başlarız

Genelde kötü başlıyoruz zaten bari kazanabileceğimiz bi maç gitmesin elimizden
Bir tarafim iceride aston maci denk gelecek hissiyatinda ama cok kararsizim. Nereye ne dusecek diye detayli da bakmadim.

Gecen sene city gibi son maca minkalsa psg deplasmani diyorum ama hep bizi en zorlayan donem de kasim-ocak kismi oluyor.

Ne cikarsa sansimiza diye bakiyorum bu sefer valla. Derbiler oncesi de ekstra onemli

Tor da lemşna da baskı yediğimizde topu ön alana geçiremiyor... bunj dandik çorum maçında da Erzurum maçında da gördük... bize dandik bir baskı yapıldığında bile gelişigüzel uzaklaştırmaya yapılıyor... sara ileride oynadığı için iki maçta daha da belli oldu... bizim tek sorunumuz deli gibi savunma yapabilen bir orta saha değil ne yazık ki... biz top çıkaramıyoruz 2. 3. Bölge bağlantılarımız zayıf.
Topu durdurma kısmında varız fakat o anda efektif kullanamıyoruz.iste hücum yönlü 8 o nedenle hala bakiliyor ya.
Zaten hem hücum hem savunması olan 8 aldinmi o dediklerinin hepsi çözülecek.Alabilirsek amenna alamaz isek direk Batrakov yaklasip topu alıp götürecek ama onunda tek eksiği dripplingmis.O nedenle iyi bir 8 şart maalesef.

Ali Naci efendi sen git transferi bitir sen gel komisyonunu al aldigin adamlar aldigin adamlar dunyaca unlu olacak ama.Onlara da gider transfer hikayesi anlatirsin hayali.Galatasaray taraftari neyin ne oldugunun cok guzel farkinda.Leao dedigin adam fb yoneticisi ile gorusmedi bile.Gardi zemini hazirlar oncesinde ve yetki verildiginde bitirir.Sen de hayali senaryo uretirsin yonetim yalamaligi yaparsin.

Bence artık orta sahaya da defansa da fizik değil gerçekten oyun zekası ve top tekniği yüksek oyuncular gelmeli.

Leao-Sane-Barış-Osimhen... Hatta Batrakov da tek topçu olduğu için aslında oyunu hızlandıran bir profil.

Bizim oyun aklımız ileride değil orta sahada olmalı. Oyunu orta sahamız yönetmeli zira ön alanımız full koşucu artık.

Sane, Barış vs bunların ayağına top istedikleri her maçta sorun yaşarız.

Defansa bi Popescu, orta sahaya bi Emre Belözoğlu lazım.
Oliveiranın ilk geldiği dönemki hali ve leminanın ilk kiraladığımız dönemki sakatlanmayanı lazım

Topu durdurma kısmında varız fakat o anda efektif kullanamıyoruz.iste hücum yönlü 8 o nedenle hala bakiliyor ya.
Zaten hem hücum hem savunması olan 8 aldinmi o dediklerinin hepsi çözülecek.Alabilirsek amenna alamaz isek direk Batrakov yaklasip topu alıp götürecek ama onunda tek eksiği dripplingmis.O nedenle iyi bir 8 şart maalesef.
O iş reijneders den sonra ortadan kalktı... bu senenin en iyi transferi olabilirdi bence leao dan falan çok daha özel biri olurdu bizim için...

Mantıklı olmakta fayda var 3 gün kalmış ve en muhtemel isimler arasında sarr dışında kimse yok o bölgede bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt