Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O iş reijneders den sonra ortadan kalktı... bu senenin en iyi transferi olabilirdi bence leao dan falan çok daha özel biri olurdu bizim için...

Mantıklı olmakta fayda var 3 gün kalmış ve en muhtemel isimler arasında sarr dışında kimse yok o bölgede bence...
Bence en önemli husus.Batrakov sonrası.Cok rahatlatır tüm olayı.
Aslında Lemina zaman zaman iyi pasajlar sunuyor ama süreklilik sart.
Fernandao Ndiaye ikilisi misali.

Bu uğur karakullukçu ne sanıyor kendini ya komedi bir herif

Bizim taraftar çok prim veriyor bu kamillere.

Uğur, Serdar başta muhabirlerden de Burhan, Ali Naci falan. Kanaat önderi sanıyorlar kendilerini.

Alayını engelleyip programlarını izlememek gerekiyor.

Birşeyi çok merak ediyorum Oğuz Aydını biz niye alamadık /almadık o vakit?Neydi sebep?
Fener daha fazla bons ya da maas teklif etmisti biz devredeyken. Biz versek biz aliyorduk. Vermedik.

Sonra ahmet kutucuyu aldik 6 milyon uctu gitti.(Tam da hatirlamiyorum sartlari nasil odedik, eyup ile degisik formuller yapiliyordu. Direkt 6 mi odedik hatirlamiyorum)

La 3 sene oldu oguz aydın mevzusu yuh ya

Iyki bi orta kesti savunması bok gibi lyona karşı

Yusuf bizim altyapidan mirsad isimli sevimsizin yuruttugu cocuklardan miydi? Yoksa fener altyapisi miydi zaten?

Haklı olmasına haklıda söyleme tarzı çok yanlış değil mi?Tehdit ediyor yönetimi sanki çok takan var bunu.
Valla düşündüğünüzden fazla takıyorlar.

Zamanında bir altyapıda yemek vermiyorlar söylemi vardı mesela yalan dedik, Fatih Terim aradı Uğur’u o haber için ve doğruydu.

Geldiği dönem Jelert Doue vs işleri için Hatipoğlu’na neler söyledi, Hatipoğlu dava etmedi birşey yapmadı, yemeğe davet etti.

Bu insanların etki alanları düşündüğünüzden fazla.

Ben yönetici olsam ne haber veririm ne de prim veririm ama bizimkiler öyle değil.

Futbol şube sorumlusu dediğimiz kişiler Yağız’a falan haber aktarıyor ET sonrasında utanmadan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt