- 22 Ağustos 2010
- 33.791
- 39.145
- 3.193
Bilmiyorum ben 2 gündür yutup futbol tayfadan duydum.O futbol tayfasıyla alakalı bir tabir değil. Daha çok 18-30 yaş arası kadın kitlesinin dile soktuğu bir şey oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum ben 2 gündür yutup futbol tayfadan duydum.O futbol tayfasıyla alakalı bir tabir değil. Daha çok 18-30 yaş arası kadın kitlesinin dile soktuğu bir şey oldu.
Lesley in agresifi MuradımBenfica gecen sene aldigi adami kiralik opsiyonlu satmaya çalışıyorsa o herif çöpünoğlu çöptür.
Hocam 2 gün önce de bu muhabbet donmus
hacı namazı takip edince leao inmiyo kiUçak takibi yapanlar namaz vakitlerini bu kadar takip etmiyordur ,![]()
Ya da giremiyor.Oyuncu Galatasarayi istiyor.Her anlamda mantikli zaten Galatasarayli ayni zamanda defansif anlamda bizim daha cok ihtiyacimiz var.Ayni zamanda her sene sampiyonlar liginde oynuyoruz bence her anlamda biz daha mantikliyizyusufa fb nasıl girmiyor yav ilginç
Futbol profesörü Dursun bu çöpü kapimizdan sokmaz AzizimLesley in agresifi Muradım![]()

Başka büyük bonservis vermeyiz bence boşuna ümitlenmeyelim.
Lan kadroya yazmadiniz adami kadroya