Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1788009882898.webp

Herkesin kafasında Sane/Barış - Batrakov - Leao önlerinde Osimhen var ama bence bu düzene geçilmeyecek kolay kolay.
Valla Yunus'u şuan ki formunda Barış'ın direkt sorgusuz önüne yazarım. Sane de formsuz başladığını söyleyemeyiz istatistik rating olarak gayet kabul edilebilir ve hatta 7 üstü aldığı için iyi de diyebiliriz ama Barış şuan 21 22 yaşındaki hali gibi oynuyor 6,3 falan ratingleri.

leaodan sonra tel çok gereksiz olur

artık net santrafor lazım
Gerçi doğru yani 3 mevkinin hepsini yarım oynayan adama yedek forveti emanet etmek çok mantıklı olmayabilir. yaşından ve potansiyelinden ötürü istiyorum bebeyi :asd:

Son düzenleme:
Valla Yunus'u şuan ki formunda Barış'ın direkt sorgusuz önüne yazarım. Sane de formsuz başladığını söyleyemeyiz istatistik rating olarak gayet kabul edilebilir ve hatta 7 üstü aldığı için iyi de diyebiliriz ama Barış şuan 21 22 yaşındaki hali gibi oynuyor 6,3 falan ratingleri.

Barış toparlar ondan eminim. Misal veriyorum uzun süre şöyle gideriz bence maça başlayan 11'de olarak;

Barış-Yunus-Leao
Sane-Leao-Barış

Batrakov'un genelde sonradan dahil olacağını düşünüyorum.

Batrakov iyi çıkarsa lesley de iyi olsaydı güzel bir transfer dönemi geçirmiş olabilirdik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt