Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 22.370
- 16.856
- 2.228
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Leaonun surat ne kadar temiz la yapay zekayla yapılmış gibi ilginç bir yüzü var
yönetimimiz tatili hak etti son güne kadarbu gece maçtan sonra hareketlenme olur bence
En verimli şekilde kullanması lazım tabi ki hepsi oynayacak sorun şurada, form'u yükselişte olan Yunus var net formu yüksek son 2 maç özelinde, son 2 maç özelinde Sane'nin form tutmaya yakın olduğunu görüyoruz , son 2 maç özelinde Barışında inanılmaz bir form düşüklüğü olduğunu ve üstüne üstlük ciddiyten çok uzak takıldığını da görüyoruz. forma adaleti dediğimiz muhabbete bu kısımda aşırı sıkıntı var. Nitekim İstatistiklere baktığımızda Barış geçen sene "çooooook fizikli" dediğimiz durumlarda bile inanılmaz top kaybetme durumu da var, top çalıyor diye yorumluyoruz fizikli diyoruz fakat gerisinde kalmış bahsettiğim istatistikler Top çalma, Başarılı diripling, zeminde kazanlılan ikili mücadele , hatta ara pası, asist beklentisi, tehlike yaratma vb istatistiklerde de geride kalıyor. Fizik ve mücadelesi aslında biraz şuan göz boyuyan kısım. İyi oynadığı maçlar yok mu ? var. Ulan diyorsun ne biçim adam beeee ama her geçen gün geriye gitmeside bir gerçek, bunu "ben oldum" "en iyisiyim" psikolojisi olduğunu düşünüyorum özellikle düşüş "siyah ekran" paylaşımından sonra başladı. Maalesef kovamadığı şu menajeri Barışın futboluna doğrudan etki etti. İlla ki toparlar ama şuan ne yaptığını anlamak güç geliyor antrenör bey'inEylül ortasından Kasım'a kadar haftada 2 maç oyniycaz içinde derbi, Barça maçlı falan var. Hepsi oynar.
Çocuk heyecandan uyuyamıyordur ya. Mutluluktan da aşık gibi sürekli güler.Ekli dosyayı görüntüle 333541
Batrakov 15 günde savaşın ortasından Los Galacticos'a düşmüş gibi oldu![]()
Obayana Yana yana Leoyana
Aponun kadrodaki sırıtış ve verdiği rahatsız edicilik seviyesi…Ekli dosyayı görüntüle 333541
Zaten toparlar ama bizim taraftarın "adam asma" huyu var, yuhalatacak sonunda olacağı o. Fizik gereken maçlarda Barış-Leao , tehlike gereken maçlarda Sane-Yunus bile olabilir. Hepsinden önce bizim çakılı kanat oyunundan vazgeçmemiz şart, kanatların dönerek oynaması lazım.Barış toparlar ondan eminim. Misal veriyorum uzun süre şöyle gideriz bence maça başlayan 11'de olarak;
Barış-Yunus-Leao
Sane-Leao-Barış
Batrakov'un genelde sonradan dahil olacağını düşünüyorum.
4-5 sene sonra bizde![]()
camiamıza hayırlı olsun.
Barış kendine gelir merak etmeyin. Batrakov da ilk aşamada Yunus'tan formayı hemen alamaz. Keza Yunus da inişli çıkışlı performansını Batrakov'la süreleri paylaşacakları için daha net bir çizgiye çeker. Hepsi de çok değerli ve önemli bizim için bu sene.En verimli şekilde kullanması lazım tabi ki hepsi oynayacak sorun şurada, form'u yükselişte olan Yunus var net formu yüksek son 2 maç özelinde, son 2 maç özelinde Sane'nin form tutmaya yakın olduğunu görüyoruz , son 2 maç özelinde Barışında inanılmaz bir form düşüklüğü olduğunu ve üstüne üstlük ciddiyten çok uzak takıldığını da görüyoruz. forma adaleti dediğimiz muhabbete bu kısımda aşırı sıkıntı var. Nitekim İstatistiklere baktığımızda Barış geçen sene "çooooook fizikli" dediğimiz durumlarda bile inanılmaz top kaybetme durumu da var, top çalıyor diye yorumluyoruz fizikli diyoruz fakat gerisinde kalmış bahsettiğim istatistikler Top çalma, Başarılı diripling, zeminde kazanlılan ikili mücadele , hatta ara pası, asist beklentisi, tehlike yaratma vb istatistiklerde de geride kalıyor. Fizik ve mücadelesi aslında biraz şuan göz boyuyan kısım. İyi oynadığı maçlar yok mu ? var. Ulan diyorsun ne biçim adam beeee ama her geçen gün geriye gitmeside bir gerçek, bunu "ben oldum" "en iyisiyim" psikolojisi olduğunu düşünüyorum özellikle düşüş "siyah ekran" paylaşımından sonra başladı. Maalesef kovamadığı şu menajeri Barışın futboluna doğrudan etki etti.
Kağıt üzeri muazzam,Ekli dosyayı görüntüle 333541
Sevinci bir görsel kullanarak anlatabilir misin?camavinga gelirse sevinirim
teşekkürler
Ben olsam her halükarda Sallai'yle yolları ayırıp Boey'i getirirdim oraya. Sol tarafta Eren o kadar korkutmuyor Jakobs'un arkasında.Kağıt üzeri muazzam,
Gel gelelim yumurtadan çıkacak olanlar bir tarafa Singo&Jacobs'un olası bilmem kaç maç kaçıracağı gerçeği de var. Hiç sakatlık yaşamazlar ise zaten seneye Singo 50m€.