Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🚨Özel Bilgi🚨

Yönetim, Camavinga'nın ayrılmasını piyasa kapanış gününe kadar son ana dek deneyecek.

Kiralık anlaşmalar kabul edilmeyecek. Eğer bir kulüp gelip 40 milyon teklif ederse, teklif kabul edilecek ve oyuncuya bir kez daha kulübün isteğinin gitmesi olduğu bildirilecek.

Batrakov tutar, Sane ve Leao eski formuna dönerse

Leao Batrakov Sane
_______ OSI

Çok can yakar cokkkkkkk 🔥 🔥 🔥

Yanlız Batrakov için büyük şans böyle bir 3lü.
İnşallah vision & pas oyunu gerçekten söylendiği kadar iyi. Assist manyağı olur

🚨Özel Bilgi🚨

Yönetim, Camavinga'nın ayrılmasını piyasa kapanış gününe kadar son ana dek deneyecek.

Kiralık anlaşmalar kabul edilmeyecek. Eğer bir kulüp gelip 40 milyon teklif ederse, teklif kabul edilecek ve oyuncuya bir kez daha kulübün isteğinin gitmesi olduğu bildirilecek.

Ne yaptı lan bu çocuk real e?

🚨Özel Bilgi🚨

Muhtemelen once bir orta saha ile anlasirlar eger son gun Camavinga kabul ederse o olur etmezse anlasilan orta saha gelir

Bu transfer döneminde de BAY satılmazsa, 5 Eylül'de Keçiören'e 3-4m Euro önerirsek dakika düşünmezler. Önünde Leao ve Sane var artık paşamın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt