Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 37.098
- 63.845
- 3.473
evet kadroları dar trans yapmak zorundalarChelseaden tirsiyorum yaw Enzonun yerine alirlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet kadroları dar trans yapmak zorundalarChelseaden tirsiyorum yaw Enzonun yerine alirlar
aynen Chelsea Camara'yı unuttum muhtemelen açıklarlar 1-2 güne onlar da kapatacak Camara ile, Liverpool Minteh ile uğraşıyor orta saha ön planda değil onlar için, büyük fırsat Camavinga ciddenChelsea camara
Monaco sarr
Ayrıca
Nekadar büyük bir kazik yedigmiz belli oluyorCamavinga 40 milyon Singo 30 milyon fikra gibi.
Monaco da camara aliyolarChelseaden tirsiyorum yaw Enzonun yerine alirlar
Camavinga 40 milyona bedava yahu
Galatasaray, Camavinga’ya yıllık 10 milyon euro net + şarta bağlı bonuslarla 13 milyon euroluk teklif yaptı.
CAMAVİNGA TEKLİFE SICAK BAKIYOR!
— Galatasaray yönetimi, Camavinga’nın transferi için Lemina’nın ZTK ve Şampiyonlar Ligi maçlarında oynaması konusunda Lemina ile görüşmelerde bulundu.
Orta saha transferi, Lemina’nın bu teklifi kabul etmesine bağlı.
— Transfer sezonunun son günlerinde Camavinga’yı kadroda düşünmeyen Real Madrid’in bonuslarla 40 milyon euroluk teklifi kabul etmesi için Galatasaray ikna çalışmaları yapacak.
— Pazartesi gününe kadar İkna çalışmaları devam edecek. Galatasaray maksimum 40 milyon Euro verecek seviyede.
Şutları güzelBu arada Grenwood futbolcu ozelinde iyi olabilir ama hicbir zaman superstar seviyesine cikmadi.Leao superstar.Bize degil Dunyaya sorsak Leao der.
Bize ne attığı golden, karakter meselesi değil bu, adamı kendi ülkesi silmiş, tüm sponsorlukları çekilmiş, anca böyle karaktersize yuva açacak kulüpler alır, bu da bizim kıyas noktamız olmaktan çıkarır.Karakteri bok olunca attıgı gol gol sayılmıyor mu?Sana karsı oynamayacak mı ? Rakıbın en guclu silahı , tabıkı versuslayacagım talısca ıle beraber en guclu ayagı.
bu kaynak iyi amaTier 10 filan
Tabi iyi performans gostermesine ragmen ayni seyler Ugurcan icinde gecerliNekadar büyük bir kazik yedigmiz belli oluyor
olamayan var mı ???asisti az gibi falan konuşmuş ama en son izlediği milan maçı büyük ihtimalle istanbuldaki final falandır , büyük ihtimalle leao'yu da doğru düzgün ilk defa bizde izleyecektirOpta'ya göre sanırım 1 sezonda 9 yapmış, onun dışında dediği doğru. Prime yıllarında ligde hep 8-8-8 gitmiş, birinde 9 olmuş... Eğer TM verisiyle bakıyorsan orasının asist kriteri farklı sanırım, penaltı yaptırınca asistten sayıyor mesela, 1-2 detay fark daha var, neleri sayıp saymadığı... O yüzden TM'de 8-9 yerine 10 yapmış görünüyor... Bence Opta'nın asist verisi daha mantıklı. Ben mi bir şeyi gözden kaçırdım veya yanlış anladım bilmiyorum ama bu dediği özelinde çok da bir tepki verilecek bir şey söylememiş gibi...
Leao çok daha üst düzey ve patlayıcı ama Greenwood un ecnebilerin intangibles dediği ve workrate'i yani saha içi aktifliği çok daha iyi. Leao nun düşük aktifliğini sane batrakov ve osimhenin yüksek aktifliği ile telafi edecektirBu arada Grenwood futbolcu ozelinde iyi olabilir ama hicbir zaman superstar seviyesine cikmadi.Leao superstar.Bize degil Dunyaya sorsak Leao der.
Leao firsat transferi renkdas Milan gozden cikardigi icin burda.Ha bizde firsat transferi son dk yapilana deniyor ama Sneijder gibi Leao da firsat transferi.Ama bu kadar bekliyorsan 1 transfer yetmez tabi 2.sini de yapistirmak gerekiyor.Henüz bir fırsat transferi göremedik.
Bu kadar beklemenin bir manası olması için Camavinga olur başkası olur ama o çok konuşulan fırsat transferi yapılmalı.