Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koopmainer i ben çok beğenmiyorum ama bizim maçta ağzımıza tükürmüştü adi herif... bu arada o da over 23 değil mi? Bilemedim...
koopun iyi tarafı bir standartı var asla 5 lik 6 lık oynamaz 7 oynar işini görür ama kötü tarafı da bu aslında asla 8 llik 9 luk oynamaz takım oyuncusu

şu mevcut hücum hattının arkasında kim olsun isterdin ? enzo fernandez mi caicedo mu ? bu ön hattaı caicedo taşıyacağından 6 no derdim mantıklı olan 6 no lazım bize
Caicedo tipi oyuncu alırsak Torreira'yı da gönderip komple orta sahayı değiştirmek lazım, bence bize ayağı iyi alanı kaplayan sırtı dönük oynayabilen güven veren bir ön libero lazım Fernando Reges gibi, ama Camavinga profili gelirse tabi iş değişir

1788020089055.webp

Leao ve Batrakov‘dan sonra bonservis verecek durumda degiliz gibi

O yüzden kiralik Fofana veya Rios‘a gidildi bence

Veya stoper icin Yusuf mesela

Caicedo tipi oyuncu alırsak Torreira'yı da gönderip komple orta sahayı değiştirmek lazım, bence bize ayağı iyi alanı kaplayan sırtı dönük oynayabilen güven veren bir ön libero lazım Fernando Reges gibi, ama Camavinga profili gelirse tabi iş değişir
ben savaşçı bir orta sahaya daha çok ihtiyacımız var diye düşünüyorum yani dümdüz 6 takımda 8 yeterince var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt