Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koopmaynirs 120dk boyunca on kişilik takımda ortasahayi domine etti yav bize karşı neresi neyi çöp. İlk maçta iki tane salladı zaten
Cop cekilmiyor renkdas bakis acisini anlattim.Beklenti arttigi icin ayaklarin yere basmasi lazim
ornek veriyorum Koopa gidersin zorunlu satin alma derler bizimkiler kabul etmeyebilir ya da fiyati yuksektir Fofanaya gidersin daha makul seviye olur bir tercih yapilacak hic orta saha alinmama ihtimali cok daha tehlikeli ben e

Cop cekilmiyor renkdas bakis acisini anlattim.Beklenti arttigi icin ayaklarin yere basmasi lazim
ornek veriyorum Koopa gidersin zorunlu satin alma derler bizimkiler kabul etmeyebilir ya da fiyati yuksektir Fofanaya gidersin daha makul seviye olur bir tercih yapilacak hic orta saha alinmama ihtimali cok daha tehlikeli ben e
Ağabey Ozan Tufan profil fotosunu neden biraktin

Bende hiç ortasaha gelmemesindense yeniden parlama ihtimali olan fofana gelsin istiyorum

Koopmeiners olsa keşke konuşulan isimlerden. Adam istikrarlı, ayakları temiz, fizikli. Sahanın her yerinde de oynuyor. Tam Okan Buruk hayali aslında.

8-6-stoper oynuyor, 10 da oynar

Her oyuncunun "flashy" bir tipleme olmasına gerek yok. Bize asker adam da lazım. Sağlam bir görev adamı..

Olur da Lemina'yı yollarsan bu adamla oluşan tüm açıkları kapatacaksın

O dönem Fransa MT’de oynuyordu çok iyidi sonra izlemedim pek Milan sonrası ama @Nurullah Fethi leş durumda diyordu.
2 dönemde de burda cok tartısıldı kimse istemıyordu bu adamı ndombele diyorduk

simdi iyice bitmis lemina ve torreiradan iyi olmadıgı kesin

alacaklarsa sarr alsınlar baska adam almasınlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt