Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.881
- 9.217
- 2.518
Bu twitter'dak "X takım Türkiye" hesaplarinin girdiği tripler yariyor. Sanirsin deden madridli, liverpoollu, milanolular sddjdldk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cop cekilmiyor renkdas bakis acisini anlattim.Beklenti arttigi icin ayaklarin yere basmasi lazimKoopmaynirs 120dk boyunca on kişilik takımda ortasahayi domine etti yav bize karşı neresi neyi çöp. İlk maçta iki tane salladı zaten
Ağabey Ozan Tufan profil fotosunu neden biraktinCop cekilmiyor renkdas bakis acisini anlattim.Beklenti arttigi icin ayaklarin yere basmasi lazim
ornek veriyorum Koopa gidersin zorunlu satin alma derler bizimkiler kabul etmeyebilir ya da fiyati yuksektir Fofanaya gidersin daha makul seviye olur bir tercih yapilacak hic orta saha alinmama ihtimali cok daha tehlikeli ben e
Bende hiç ortasaha gelmemesindense yeniden parlama ihtimali olan fofana gelsin istiyorumCop cekilmiyor renkdas bakis acisini anlattim.Beklenti arttigi icin ayaklarin yere basmasi lazim
ornek veriyorum Koopa gidersin zorunlu satin alma derler bizimkiler kabul etmeyebilir ya da fiyati yuksektir Fofanaya gidersin daha makul seviye olur bir tercih yapilacak hic orta saha alinmama ihtimali cok daha tehlikeli ben e
O dönem Fransa MT’de oynuyordu çok iyidi sonra izlemedim pek Milan sonrası ama @Nurullah Fethi leş durumda diyordu.ya bu fofonayı o dönem ya @Keramettin TANRIVERDİ yada @Alper Altun adminlerden biri çok istiyordu şuanki durumunu biliyorlar mı acaba
2 dönemde de burda cok tartısıldı kimse istemıyordu bu adamı ndombele diyordukO dönem Fransa MT’de oynuyordu çok iyidi sonra izlemedim pek Milan sonrası ama @Nurullah Fethi leş durumda diyordu.