Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 37.098
- 63.846
- 3.473
arda okanın neyini beğendin u.ışık adamın ayağına top değmedi sadece TAÇ ATTI
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
La önceden ataaaSo?
Almışlar işte yaw
NeredeeeGardiye bak sen sadece Leao transferi için konuşuyormuş diğer transferlerle ilgili konuşmayacakmış
Yok abiUğurcan’ın geçen sene de yine bu haftalarda garip garip maç önü sakatlıkları oluyordu sanki.
Ekibimiz gtepeli @Faysal Duvardelen in kafasına kırdığı için keyfim yerindenaber memedim
1 değil 2 orta saha ama 1 Ede razıyım simdilikYanından yürüyerek geçilmeyecek 1er adet ortasaha ve stoper rica ediyorum
Yav ne desin adam sportif direktör müGardiye bak sen sadece Leao transferi için konuşuyormuş diğer transferlerle ilgili konuşmayacakmış
mustafanin kafasina kirma zamani geldiEkibimiz gtepeli @Faysal Duvardelen in kafasına kırdığı için keyfim yerinde
O da bir meziyet geçen sezon fenere taçtan attık öne geçtik Osimhen varken iyi taç atmakta nimet.arda okanın neyini beğendin u.ışık adamın ayağına top değmedi sadece TAÇ ATTI

Arda okanda tarık çamdal vibe ı yok muarda okanın neyini beğendin u.ışık adamın ayağına top değmedi sadece TAÇ ATTI
Bu takımlara göre değerlendirirsek dediğin doğru ama Avrupa'ya göre degerlendirelimdaha bu haftadan fbnin , tsnin ,bjknin hali belliyken bir dünya laf edenleri samimi bulmuyorum