Transfer Nöbeti #13 | 2026 Yaz Arşiv

u23 Yabancı Hakkı

• Kullanılan toplam oy
    144
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Tolgahannn1905
🚨 Galatasaray, Yusuf Akçiçek ve Deniz Gül ile kişisel şartlarda prensip anlaşmasına vardı.

Deniz Gül için Porto ile bonservis konusunda kapanmayacak bir fark yok.

Yusuf Akçiçek için de bugün belirttiğim üzere şartlı onay çıktı.

Bir aksilik çıkmazsa iki transferinde kısa zaman içinde tamamlanacağını düşünüyorum. 👀🟡🔴

Mesele ceza sahasina giren orta sahaysa gecen sene Sara, Lemina, Torr hatta Kaan bile ceza alani icinde gol attilar. Mesele istikrarsizlik ve dogru durust savunma yapamayisimiz.

Takımda gitme olasılığı olan bir çok oyuncu var ama şu Lesley çok gözüme batıyor. Boş yere U23 kontenjanı harcamaya gerek yok. Kendi oyuncumuz olsa neyse ama zaten almayacağımız bir adam.

Artik cildirdim. Hakan C ne istiyorsa verin arti bir tane daha orta saha alin. Ben mi dusunecegim muhasebesini. Zarari malca transfer yapan yonetim karsilasin.

Orta sahayı toparlayacak çok net bir 6-8 gelmeli bu su götürmez gerçek ama çıkılması gereken ilk isim kesinlikle Lemina değil. Arka tarafta derli toplu oynayan ne yaptığını bilen dikine çıkabilen tek isim neredeyse özellikle stoperde daha da iyi.
Sallai singo 2 isim varken sağ bekten artık birinden çıkın bir zahmet. Sallainin oynadığı sağ beki Barış da oynar zaten oynamazsa kulübeden izler bu futbolla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt